Tabu
Image default
Hobby LIFESTYLE PEOPLE Slider

Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii

Tatuajele pe față, pe gât și pe mâni au devenit foarte populare. Artiștii tatuatori numesc aceste desene jobstoppers.

În dicționarul urban, jobstopper reprezintă tatuajul care este expus tot timpul. De exemplu un tatuaj pe gât, antebraț, mâini și chiar pe față. Fenomenul a înflorit în ultimii ani după ce tot mai multe celebrități și-au colorat pielea cu numeroase desene. Justin Bieber, Adam Levine, David Beckham, Rihanna, Lady Gaga sunt doar câteva dintre vedetele care au îmbrățișat acest curent.

Și la noi putem vedea jobstoppers pe Alex Velea, Lino Golden, Connect-R, Antonia, dar lista nu se oprește aici.

Artiștii tatuatori doresc să împingă limita de vârstă legală pentru tatuaje faciale de la 18 la 21 de ani, deoarece acestea ar putea afecta perspectivele tinerilor asupra carierei. Ei cer legi mai stricte cu privire la cine poate exercita această profesie, deoarece tot mai mulți tineri continuă să-și facă tatuaje faciale permanente.

British Tattoo Artist Federation (BTAF) a declarat că tatuajele faciale sunt cunoscute în industrie drept job stoppers, deoarece împiedică tinerii să își găsească un loc de muncă. Există o „creștere uriașă” a fenomentului. O mare vină o poartă rețelele de socializare. „Nu trece o săptămână fără ca un tânăr să intre în studioul nostru și să ceară un tatuaj pe gât, pe față sau pe mâini.”, a declarat Lee Clements de la BTAF. El a spus că astfel de desene scad perspectivele de angajare.

Din păcate, Instagramul abundă de oameni cu tatuaje la vedere. Mulți tineri își fac tatuaje doar de dragul unui selfie perfect pentru a obține multe aprecieri. Influencerul de pe Instagram Nadine Anderson, în vârstă de 23 de ani, are tatuaje pe obraz și deasupra sprâncenei. Anderson spune că tatuajele rămân încă un tabu social, dar că tendința a fost alimentată de celebritățile care „normalizează” fenomenul.

ARTICOLE SIMILARE

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Andreea Damian

O concurenta “X Factor” a slabit 20 kg in doua luni! Cum arata si ce program a urmat

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

Andreea Damian

Se stiu deja! Iata CASTIGATORII finalei ROMANII AU TALENT

Imaginează-ți că te-ai născut în anul 1900…

Andreea Damian

SORANA CARSTEA – cu cine joaca tie-break-ul amoros!

Scrie un comentariu