Tabu
Image default
BEAUTY

Ce este un șampon purificator și cum îl alegi pe cel mai bun pentru tine

Un șampon nutritiv este baza îngrijirii părului. Acesta îndepărtează delicat murdăria, oferă hidratarea necesară și strălucire părului sănătos. Dar dacă vrei să ai un păr frumos, trebuie să îl îngrijești ținând cont de structura lui. Iar cea mai mare greșeală pe care femeile o fac în alegerea șamponului este șamponul potrivit în funcție de nevoile părului lor. Un criteriu după care se uită reprezentantele sexului frumos este și prețul. Prețul piperat nu face din șamponul de la raft aliatul părului tău.

Dacă ești o femeie foarte ocupată, care nu are timp pentru îngrijirea personală, dar pui mult accent pe aspectul fizic, atunci șamponul purificator este soluția. Curăță murdăria în profunzime și nu distruge firul de păr. Cum funcționează? Îndepărtează orice urmă de praf, produse de styling sau chimicale din aer de pe scalp și de pe toată lungimea părului, dar acționează ca un detoxifiant pentru firul de păr. Formula promite să hidrateze și să purifice podoaba capilară.

Dar cât de des ar trebui să îl folosim? Specialiștii au răspunsul. Excelent în îndepărtarea oricărei urme de murdărie de pe părul tău, șamponul purificator tinde să îndepărteze uleiurile natural care fac părul să strălucească și scalpul să se hidrateze. De aceea, este recomandat să folosiți un astfel de șampon o dată pe lună, în funcție de tipul de păr, chiar mai rar.

Când vă spălați pe păr cu șampon purificator, lăsați-l să acționeze pe scalp și la rădăcina părului circa 5-10 minute, apoi spălați-l pe toată lungimea sa, clătind din abundență. Este bine să aplicați un balsam de păr sau o mască pentru rehidratare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Secretele de frumusețe ale femeilor din tribul Hunza. Trăiesc în medie 100 de ani

Andreea Damian

Sfaturi simple pentru curățarea genelor false

Andreea Damian

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Andreea Damian

Blackface 2.0: Femeile albe pretind pe Instagram că sunt de culoare dar insistă că nu sunt rasiste

Andreea Damian

HORROR: Iulia Albu si-a distrus buzele cu un machiaj bizar! FOTO!

Ce cauzează mătreața și cum să o tratezi

Andreea Damian

Scrie un comentariu