Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Ce este VSCO girls, trendul din online în care tinerele sunt preocupate de mediu

Un  nou termen din mediul online câștigă popularitate printre utilizatori și descrie un stil de viață cu sticle reutilizabile, tricouri supradimensionale și elastice de păr. VSCO girls este cel mai recent trend de pe TikTok și Instagram, unde milenarele și fetele din generația Z sunt adesea puternic influențate unele de celelalte.

Numele vine de la aplicația de editat fotografii, VSCO. Aceasta le permite utilizatorilor să creeze și să aplice filtre care să le facă imaginile să arate mai bine. Practic, noul trend include fotografii inspirate de această aplicație.

Termenul este folosit pentru a descrie adolescentele care se îmbracă și se poartă într-o anumită care este practic diferit atât în mediul online, cât și în viața reală. Pe Instagram, unde hashtag-ul #VSCOgirl a fost folosit de peste 1 milion de ori în postări, estetica este una plină de culoare.

Reprezentantele tipice ale trendului VSCO girls vor apărea pe social media cu o serie de obiecte specifice, dar nu obiecte oarecare, ci care provin de la anumite branduri pe care le preferă în mod obișnuit. Printre acestea se numără elastice de păr, coliere, unghii colorate, tricouri cu mai multe numere mai mari și un background, de obicei, de la plajă sau cu aripi uriașe în spate. Fetele VSCO sunt, în general, albe, slabe și au suficienți bani pentru a cumpăra diversele articole de ultimă generație pe care le include tendința. Tinutele sunt completate de un machiaj minimalist.

O altă parte importantă din viața acestor „VSCO girls” o reprezintă interesul pentru mediu. Astfel, le vei vedea cu sticle reutilizabile de apă și paie de metal în loc de tradiționalele paie de plastic.

Un YouTuber în vârstă de 15 ani a descris tendința drept „basic” (n.r. de bază). „Cuvântul pe care l-aș folosi cel mai bine pentru a o descrie este basic, deoarece toată lumea poartă aceleași haine și are aceleași articole”, a spus Caiti DeCort pentru BuzzFeed News.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Gheorghe Gheorghiu se insoara. Mireasa e cu 25 de ani mai tanara!

Pepe, tată pentru a treia oară

Andreea Damian

Adi de la Vâlcea, revoltat de limitarea tranzacțiilor cash

Andreea Damian

U. E. ⎢ Concerte în capitalele din Europa la sfârșitul pandemiei

Ciocîrlan

Afla care sunt articolele care au luat cu asalt saptamana modei de la New York!

realitatea

O tragedie nouă în familia lui John Travolta. Actorul e devastat!

Andreea Damian

Scrie un comentariu