Tabu
PEOPLE

Ce eveniment important a avut familia Maxer

dinu-maxerwebp

Timpul trece cu viteza luminii și cuplului Dinu și Deea Maxer nu le vine să creadă că a trecut deja un an de când micuța Maysa a venit pe lume. Un an în care a venit pandemia și a trebit să amâne botezul din cauza restricțiilor impuse din cauza coronavirusului care a închis o lume întreagă.

ce a ales fiica lui dinu maxer de pe tava
Sărbătoare mare în urmă cu câteva zile în familia lui Dinu și a Deei Maxer. S-a împlinit un an de când vedeta a născut o fetiță superbă, pe Maysa. Toată lumea era fericită însă nimic nu prevestea că va veni pandemia și li se vor bloca botezul fetei. Însă l-au făcut pînă la urmă iar zilele trecute i-au tăiat turta și au sărbătorit și un an de la nașterea micuței. “Ziua Maysei la 1 An!!! Turtă!!!

fetita cuplului maxxer a facut 1 anSunteți curioși ce a ales? Creionul și oglinda! Chiar dacă nu am avut voie să facem la restaurant, grație prietenilor noștri am făcut o super petrecere în familie! Am primit și ne-a fost livrat catering la domiciliu. Am avut baloane Barrio Events & decoruri YDB – Decor Nuntă & Botez”, a scris Dinu Maxxer. Și tot el a mai povestit că au folosit casa nașilor în basm și că decorul a transformat totul într-un loc superb, de petrecere.

ARTICOLE SIMILARE

Sore și-a schimbat lookul și a arătat spectaculos de ziua ei

Tabu Tabu

Ce cadouri a primit Antonia de ziua ei

Tabu Tabu

Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante

Andreea Damian

Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, Amber Heard, pentru defăimare și îi cere daune uriașe

Andreea Damian

Feli, fotografie de colecție cu mama și fiica ei

Tabu Tabu

Mirela si Bogdan Stelea au divortat

realitatea

Scrie un comentariu