Tabu
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Ce exerciții fizice recomandă Hilaria Baldwin pentru o viață sexuală mai bună

Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin, postează des videoclipuri scurte pe Instagram, în care prezintă exerciții fizice pentru tonifiere și întreținere corporală. Recent, ea a arătat un exercițiu care te ajută să obții un abdomen plat dar care îmbunătățește și viața sexuală.

Cel mai recent videoclip, distribuit joia trecută pe Instagram, instructoarea de yoga, în vârstă de 34 de ani, a executat o mișcare a podelei pelvine, pe care ar trebui să o facă toată lumea. Unul dintre avantajele ei? Un sex mai bun, notează womenshealthmag.com.

Soția lui Alec Baldwin, selfie în lenjerie intimă la o zi după ce a născut a patra oară

Podeaua pelvină este un grup de mușchi – atât bărbați cât și femei – care susțin coloanei vertebrale, vă ajută să vă controlați vezica urinară și să vă ajutați cu funcții sexuale. Identificând podeaua pelviană, efectuând Kegels (un exercițiu de podea pelvis popular) și practicând alte exerciții de podea pelviană, puteți reabilita aceste mușchi. În timp, puteți obține avantajele unui pod pelvis puternic, incluzând incontinența urinară redusă, dureri de spate mai puțin, mai mult control al miezului și un sex mai bun.

Cum se realizează acest exercițiu?

În primul rând, Hilaria s-a așezat pe spate și și-a ridicat picioarele în aer, într-un V. Apoi și-a susținut capul cu mâinile și a început să-și ridice mai întâi capul apoi și bazinul. În același timp, ea execută și exercițiile Kegel, care constau în contractarea și relaxarea mușchilor care sunt parte a peretelui pelvian. Hilaria Baldwin recomandă, de asemenea, efectuarea a trei serii de câte 10 astfel de mișcări și dacă este necesar, puteți îndoi și genunchii.

https://www.instagram.com/p/BmQ1BK2hsk5/?taken-by=hilariabaldwin

Specialiștii recomandă următorul exercițiu pe podea pelvină!

  1. Poate că nu ți-ai exercitat niciodată podeaua pelviană, caz în care ar trebui să începi prin localizarea și izolarea acestor mușchi. Puneți-vă mâinile pe oasele pubiane într-o formație „v”. Degetele și arătătorii ar trebui să atingă, cu conturul mâinilor tăi așezate de-a lungul oaselor de șold și a movilei pelvine. Această metodă specială pentru localizarea podelei pelviene poate funcționa atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar poate fi mai ușoară pentru femei.
  2. Pe măsură ce apăsați partea inferioară a spatelui în podea, gândiți-vă la strângerea muschilor abdominali inferiori. Țineți această poziție timp de 3-10 secunde. Relaxați-vă mușchii și repetați acest exercițiu de câteva ori.
  3. Deschideți acum picioarele și plasați două degete în spațiul dintre uretra și anus (perineul). Apăsați din nou spatele inferior în podea și încercați să simțiți o strângere și strângere în această zonă. Degetele ar trebui să se deplaseze în sus spre mușchii pelvieni în timp ce strângeți abdomenul.

ARTICOLE SIMILARE

Un simplu gest trebuie să facă părinții ca să calmeze un bebeluș agitat

Andreea Damian

SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

realitatea

The Prodigy, un nou deces la doar câteva săptămâni după ce solistul Keith Flint s-a sinucis

Andreea Damian

Persoanele cu dizabilitati si posibilitatea unor sanse egale in societate

realitatea

Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!

realitatea

1 comentariu

Dina 12 December 2018 at 13:20

Exercitiile fizice sunt indicate pentru cresterea performantelor sexuale. Conteaza si ceea ce mancam , dar mai putem sa ajutam corpul cu diverse produse care sa ne revigoreze starea.

Răspunde

Scrie un comentariu