Home > Health > Ce exerciții recomandă Hilaria Baldwin după pierderea unei sarcini

Ce exerciții recomandă Hilaria Baldwin după pierderea unei sarcini

Hilaria Baldwin

Pierderea unei sarcini este coșmarul fiecărei femei. Iar Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin, a fost de-a dreptul devastată după ce a suferit un avort spontan. Era a cincea sarcină a antrenoarei de yoga.

În urmă cu numai două săptămâni, vedeta anunțase că a rămas din nou însărcinată, la mai puțin de un an de când a devenit mamă a patra oară. Hilaria Baldwin a anunțat că a pierdut sarcina într-o postare pe Instagram, unde a publicat o imagine în care apare cu soțul ei, Alec, și cei patru copii. „Nu mai era nicio bătaie de inimă azi la ecografie… deci s-a terminat… dar am niște bătăi de inimă uimitoare chiar aici”, a scris ea.

 

Hilaria Baldwin a reluat seria de videoclipuri scurte în care prezintă exerciții fizice de tonifiere și întreținere corporală. Duminică, frumoasa antrenoare de origine spaniolă a postat pe Instagram primul filmuleț de când a anunțat că a pierdut sarcina. Videoclipul a fost înregistrat înainte de a suferi avortul spontan și include exerciții de yoga recomandate femeilor însărcinate.

 

În înregistrare, Hilaria se afla în primul trimestru de sarcina și efectua câteva exerciții de yoga.  Antrenoarea, în vârstă de 35 de ani, a scris în descriere că a luat o pauză și s-a odihnit pentru a permite corpului ei să se refacă. A efectuat însă câteva întinderi simple, deoarece „a început să mă simt inconfortabil din cauza lipsei de mișcare”.

Soția lui Alec Baldwin mai explică: „Sunt foarte blândă cu corpul meu acum, având în vedere prin ce am trecut”, și recomandă câteva exerciții ușoare care au ajutat-o să depășească momentele dificile prin care a trecut săptămâna trecută.

Hilaria și Alec Baldwin s-au căsătorit în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii desfășurate la New York. Cei doi au patru copii – Carmen Gabriela, de 5 ani, Rafael Thomas, de 3ani, Leonardo Ángel Charles, de 2 ani, și Romeo, de 10 luni. Actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 – 2002.

Articole asemanatoare
Alec Baldwin
Soția lui Alec Baldwin nu se oprește: va deveni mamă a cincea oară
hilaria baldwin
Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina
Alec Baldwin
La 61 de ani, un celebru actor va deveni tată… a șasea oară
alec baldwin
Vești triste despre actorul Alec Baldwin: a ajuns din nou pe mâna polițiștilor

Comenteaza acest articol

Ce exerciții recomandă Hilaria Baldwin după pierderea unei sarcini

by Andreea Damian   2 min
0