Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Incredibil! Ce fac Andreea Bălan și George Burcea după despărțire

Zilele acestea subiectul despărțirii celor doi, încă, soți, este pe buzele tuturor și se dezbate pe toate părțile. Însă nimeni nu știe ce fac Andreea Bălan și George Burcea după mediatizata separare și cum se remontează după atâta scandal.

S-ar părea că deja Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu și sunt deja istorie. Cei doi s-ar fi certat după ce actorul scriitor a fost prins drogat la volan, însă surse spun că Burcea n-ar fi la prima abatere de acest fel. Însă până acum totul a fost bine în paradis și lucrurile au mers bine. Pînă acum când solistul se spune că a plecat de acasă.

Andreea-Bălan-și-George-Burcea-la nunta
Andreea-Bălan-și-George-Burcea-la nunta

Cârcotașii spun că aceste certuri sunt de ochii lumii și că se caută publicitatea cu orice preț, că George se va întoarce înapoi acasă și contractele vor curge pentru cei doi. Momentan, fiecare dintre ei își vede de contractele pe care le are. Andreea și-a schimbat look ul, a filmat un nou videoclip la o viitoare piesă și se pregătește de noi lansări atât cu Andre cât și cu Andreea Antonescu. În plus, acceptă ofertele venite de le televiziuni, face reclame diferitelor produse și își inregsitreaza în continuare vlogurile. La ranadul sau, George Burcea are și el proiectele lui, joacă în câteva piese de teatru, are filmări și reclame în care apare. Mai mult, pe rețelele de socialziare el a publicat un mesaj în care se caută actori pentru un nou serial de televizune, semn că se va implică și el în acel proiect. Actorul apare și în mai multe videoclipuri și să nu uităm că el și Andreea Bălan așa s-au cunoscut în urmă cu ceva ani,

ARTICOLE SIMILARE

Tendințe de la spectacolul Chanel Métiers D’Art 2021, care se vor regăsi în ţinutele de stradă în această iarnă

Andreea Damian

Reinventarea cuplului în 50 de metri pătrați

Andreea Damian

La fiecare 11 secunde, o gravidă sau un nou-născut moare undeva în lume – raport ONU

Andreea Damian

Ashley Graham, modelul supraponderal, însărcinată pe podium la New York Fashion Week

Andreea Damian

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Andreea Damian

Maia Morgenstern ar putea să o interpreteze din nou pe Fecioara Maria

Tabu Tabu

Scrie un comentariu