Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Ce fac oamenii de succes la primele ore ale diminetii

Ai spune ca numara banii sau macar isi verifica suma din cont. Poate chiar fac asta, dar nimeni nu a confirmat acest obicei, asa ca ne multumim cu ce au declarat.

“Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge!”, spune o vorba romaneasca. Eu nu sunt o persoana matinala, asa ca eu iau sensul propriu al proverbului si mi se pare logic ca cei care se trezesc de dimineata sa ajunga departe, pentru ca pleaca inaintea celor care se trezesc mai tarziu. Dar care e scopul? Doar nu trebuie sa fiu prima la coada de la paine, asa cum se intampla pe vremea lui Ceausescu. Dar e doar o parere. Insa, oamenii de succes chiar au vazut sensul bun al acestei reguli si daca au ceva majoritatea in comun, acela este trezitul de dimineata.

Multi au vazut beneficiile trezitului devreme, sunt proactivi si au mai multe ore la dispozitie sa-si faca treaba, dar mai mult, studiile spun, ca matinalii dorm mai bine si sunt mai fericiti. Eu as adauga si cu o piele mai frumoasa, daca dorm intr-adevar bine. Cu alte cuvinte, somnul de frumusete este un ingredient important in reteta succesului.

shutterstock_62048311

Ce mai fac ei dimineata, cand se tresezc foarte devreme? Sport si iau un mic dejun sanatos. Culmea, e o regula pentru multi dintre ei si chiar au declarat ca in cazurile in care nu fac sport la primele ore, se simt lipsiti de energie. Cu alte cuvinte de acolo isi iau energia. Sotii Obama sunt dependenti de ora de sport a dimineatii, la fel si Gwyneth Paltrow (care ia foarte in serios alimentatia sanatoasa si sportul), Anna Wintour joaca o partida de tenis in fiecare dimineata, la ora 5:45 (dupa ritualul de coafare a celebrului ei bob, bineinteles).

shutterstock_142334290

Un alt “sport” matinal printre oamenii de succes este meditatia si yoga. Oprah Winfrey face meditatie timp de 20 de minute, Arianna Huffington (presedinte si redactor sef la Huffington Post Media Group) face sedinte de yoga si meditatie, iar lista continua cu multi CEO al unor companii cunoscute la nivel global, confirma Huffingtonpost.com.

ARTICOLE SIMILARE

Doria Ivan: «Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat»

Cel mai emoţionant moment de la Vatican! Uite cine s-a aşezat pe scaunul Papei! VIDEO

Cum să ai grijă de picioare vara?

Andreea Damian

Cosmetice care trebuie evitate in perioada sarcinii

Drama actorilor din «Îngeri pierduţi»

COCO AUSTIN a demonstrat ca nu are implanturi in fund!

1 comentariu

Cum sa dormi mai bine – Un truc accesibil | Totul pentru femei - Nate.ro 14 September 2013 at 11:56

[…] iti indica cat de rapid vei imbatrani”), lucru stiu chiar si de multi oameni de succes (“Ce fac oamenii de succes la primele ore ale diminetii”). Acum aflam de un alt mit distrus, acela ca nu trebuie sa faci efort inainte sa te culci, […]

Răspunde

Scrie un comentariu