Home > Lifestyle > Ce face azi barbatul pentru care Angelina Jolie de Romania s-a sinucis din dragoste la 21 de ani

Ce face azi barbatul pentru care Angelina Jolie de Romania s-a sinucis din dragoste la 21 de ani

Pe 6 aprilie 2010, in a treia zi de Paste, Gabriela Gioacasi, o tanara superba, de doar 21 de ani, isi lua viata, spanzurandu-se. Fata, care semana izbitor cu Angelina Jolie, s-a sinucis pentru ca era nefericita alaturi de iubitul ei.

angelina 3

Studenta la doua facultati, manechin promitator de la 16 ani si o asemanare izbitoare cu Angelina Jolie, acestea au fost atuurile care au propulsat-o pe Gabriela Gioacasi in luminile rampei, in 2007. Ziarele au inceput sa scrie apropae zilnic despre ea, tot atunci alegandu-se cu porecla de “sosia Angelinei Jolie” si cu un rol intr-un serial transmis de TVR, in care ii dadea replica Danielei Nane. Pe culmile afirmarii, dupa ce refuzase sa apara intr-o revista destinata barbatilor, Gabriela a hotarat sa-si ia viata, pe 6 aprilie 2010, spanzurandu-se!
Conform wowbiz.ro, tanara a lasat un bilet in care spunea ca “fericirea nu e pentru mine”, surse din cadrul anchetei concluzionand ca fata de doar 21 de ani s-a sinucis pentru ca era nefericita alaturi de Florin, barbatul cu care se iubea de 6 ani. Dupa o perioada teribila pe care a trebuit sa o depaseasca, Florin a luat viata de la capat si astazi, la 30 de ani, este angajat la TAROM si incearca sa uite de tragedia pe care a traversat-o prin excursii in toata lumea, ultima escala fiind Thailanda.

angelian 2

Articole asemanatoare
Cea mai reusita operatie estetica din Romania!
A aparut o noua ANGELINA JOLIE de ROMANIA!

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce face azi barbatul pentru care Angelina Jolie de Romania s-a sinucis din dragoste la 21 de ani

by   1 min
0