Tabu
Image default
PEOPLE

Ce face Antonia în izolare? Solista își aniversează ziua în casă

Una dintre cele mai îndrăgite soliste își va petrece ziua de naștere în casă, din cauza pandemiei de CoVid-19. Antonia împlinește 31 de ani pe 12 aprilie și pentru prima oară nu va fi sărbătorită cu fast într-un club de fițe. Tabu îți spune ce face vedeta în izolare și cum se descurcă cu iubitul Alex Velea și băieții Dominic și Achim.

Antonia-și-copiii-ei-Maya-Dominic-și-Akim
Antonia-și-copiii-ei-Maya-Dominic-și-Akim

Zilele acestea sunt dificile pentru toată lumea care stă izolată. Este zi cazul Antoniei și lui Alex Velea, care sunt învățați să fie mereu plecați pe drumuri la concerte, la evenimente, la înregistrări. Indragista solistă își aniversează duminică, pe 12 aprilie, ziua de naștere, când va împlini 31 de ani. Solista ne-a mărturisit că va stă acasă de ziua ei, alături de cei dragi și nu va ieși nicăieri în oraș.

antonia si alex velea
antonia si alex velea

Tot ea a povestit că zilele trecute a filmat un videoclip nou în casă, la o piesă viitoare pe care a mers să o imprime în studioul de inregsitrari. Antonia a povestit că i s-a părut ciudat să iasă din casă și să vadă lume. Solistă a povestit și ce face cu copiii în izolare pe timp de CoVid19. “Petrecem foarte mult timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţîn legătura cu fanii pe Internet. Alexandru și-a cumpărat ceva aparate pentru a face sport. Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate avem foarte multe activități. Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a povestit Antonia care se așteaptă că de ziua ei să fie surprinsă.

Credit foto: Emil Kasa

ARTICOLE SIMILARE

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Andreea Damian

Julia Roberts, cinci sfaturi pentru un ten perfect

Andreea Damian

Dua Lipa a lansat noul album din izolare

Andreea Damian

Meghan Markle şi Prinţul Harry au recunoscut că au minţit în interviul pentru Oprah

Andreea Damian

Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Andreea Damian

Inna, amintiri din vacanța de vis din Dubai

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu