Home > Lifestyle > Ce face MONICA GABOR in SUA, dupa moartea mamei ei

Ce face MONICA GABOR in SUA, dupa moartea mamei ei

Odată cu decesul mamei sale, în circumstanţe terifiante, pentru Monica Gabor (24 de ani) viaţa s-a schimbat radical.

Monica Gabor nu-și mai revine după moartea mamei sale. Singurul pe care îl acceptă în preajma ei e “Mr. Pink”, milionarul chinez cu care se iubește de peste doi ani

La o lună de la decesul mamei sale, Veronica Bulai (foto), care a încetat din viaţă după ce un bolovan desprins din munţi i-a zdrobit capul, modelul s-a izolat de toată lumea şi preferă să stea închisă în apartamentul său din Century City, Los Angeles.

“După înmormântarea mamei, Monica a preferat să se întoarcă în America tocmai pentru a avea mai multă linişte şi a nu mai fi hărţuită şi urmărită de paparazzi. Aşa a procedat şi după ce a fost nevoită să renunţe la fetiţa sa în favoarea lui Irinel Columbeanu. Cum însă ea a început să fie cunoscută şi în America, dată fiind legătura sa cu milionarul «Mr. Pink», Monica şi-a luat măsuri de precauţie şi în Los Angeles. A renunţat la ieşirile publice sau la întâlnirile cu prietenele, s-a izolat cam de toată lumea, foarte rar ia legătura cu amicele sale şi preferă să stea mai mult închisă în casă”, a mărturisit, pentru Libertatea, o persoană apropiată vedetei. Monica e aşteptată luni, în Bacău, la parastasul de 40 de zile al mamei sale.

Articole asemanatoare
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!
Sora MONICAI GABOR – tarif de criza!

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce face MONICA GABOR in SUA, dupa moartea mamei ei

by   1 min
0