Tabu
LIFESTYLE

CE face o frumoasa actrita romanca in America

Cine îşi mai aduce aminte de ea? Astăzi în vârstă de 53 de ani, vedeta a fost una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe din România. În anii 1980 şi la începutul anilor 1990, blonda cu părul lung şi siluetă de vis făcea ravagii cu farmecul ei.

Absolventă a Facultăţii de Filozofie din Bucureşti dar niciodata studenta la IATC, Anda Onesa a devenit actriţă încă de pe vremea când era în liceu. A debutat în filmul “Septembrie”, realizat în anul 1978, unde a jucat rolul Anişoarei. Acesta, de altfel, este şi personajul care a rămas foarte drag sufletului ei. Si este unul dintre primele filme romanesti cu scene de nuditate!

În anul 1980, Anda Onesa a luat premiul pentru interpretare feminină la prestigiosul festival de la Karlovy Vary, graţie rolului din pelicula “Duios Anastasia trecea”.

De-a lungul anilor, seducătoarea actriţă a lucrat cu regizori mari precum Dan Piţa, Mircea Mureşan şi Sergiu Nicolaescu, rolul din pelicula acestuia din urmă – “Noi cei din linia întâi” – rămânând în memoria publicului.

După Revoluţie, Anda Onesa a lucrat şi în televioziune, fiind una dintre cele mai delicate, dar atrăgătoare prezenţe de pe micul ecran.

În anul 1991, ea a decis să emigreze în America, alături de soţul ei, Daniel Ionescu, de care ulterior a divorţat.

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Peste Ocean, viaţa Andei Onesa s-a schimbat radical. În America, ea a lucrat ca fotomodel, a fost profesoară de istorie, s-a ocupat de o galerie de artă şi a fost agent imobiliar.

Împreună cu actualul său soţ, Arnold Lieberman, Anda, care arată total diferit faţă de cum o ştie publicul din România, are o galerie de artă. Cuplul are împreună o fată pe nume Clio India.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

BANICA JR continua relatia cu LAVINIA! In 2011, cu ea a inselat-o pe ANDREEA MARIN!

realitatea

ANDREEA BALAN cu iubitul ei american! Adio, KEO!

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Andreea Damian

Vitamina C reduce eficiența medicamentelor împotriva cancerului

realitatea

6 rețete senzaționale de băuturi de vară pentru a bate căldura

Andreea Damian

Motivul bizar pentru care Meghan e nevoită să facă o reverență în fața lui Kate

Andreea Damian

Scrie un comentariu