Home > Lifestyle > Ce face si cum arata fosta nevasta a premierului Ponta!

Ce face si cum arata fosta nevasta a premierului Ponta!

Roxana si Victor Ponta s-au iubit inca din liceu, unde au fost colegi. Cei doi aveau insa sa se casatoreasca ceva mai tarziu, in 1998, iar in 2001 avea sa vina pe lume si baietelul lor, Andrei.
Conform wowbiz.ro,  in 2006 cei doi divortau, multi spunand ca actualul premier s-ar fi despartit pentru Daciana, cea care avea sa-i devina sotie mai tarziu. Conform actelor de la Judecatoria Buftea, divortul s-a pronuntat insa din vina ambilor soti, iar baietelul a fost incredintat mamei, Victor urmand sa achite o pensie alimentara de 2.500 de lei pe luna (stabilita de instanta la acea vreme). Roxana a ramas cu baietelul, care acum are 13 ani, in vila din Chitila pe care o cumparasera cei doi.

ponta 2

Roxana nu s-a departat prea mult de familia Ponta dupa divort. Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp,  Cornelia Naum, mama premierului marturisea: “Ma impac excelent cu nurorile mele… Eu am o relatie foarte buna si cu actuala, si cu fosta lui sotie, Roxana, care e o fata minunata. De fapt, noi lucram impreuna, pentru ca avem o firma de contabilitate, suntem zi de zi la un loc”.

Articole asemanatoare
Prima soţie a lui Cătălin Crişan: “Alina îl suna noaptea când era căsătorit cu mine”
Victor Ponta, din nou TĂTIC? Daciana Sârbu, inca UN COPIL
Prima nevasta a lui Bodo: “Mi-era frica pentru ca ma batea. Imi spunea “daca nu te potolesti, o sa-ti zbor capul!””
Fetita lui Jorge are alt tata!

Comenteaza acest articol

Ce face si cum arata fosta nevasta a premierului Ponta!

by   1 min
0