Tabu
Image default
lifestyle

Ce faci când rămâi singură acasă

Andreea  Albuș – Studentă


„Ne uităm la multe, multe filme.“

Albuș nu se clintește de lângă Andreea și o păzește ca un veritabil dulău, este normal ca și la filme să se uite împreună. „În general, nu prea stau acasă, mereu am câte ceva de rezolvat, iar când rămân singură acasă, de cele mai multe ori nu fac decât să mă pregătesc să ies în oraș. Există totuși momente în care prefer să îmi petrec timpul alături de Albuș la un film bun cu cantități măricele de popcorn. Pentru o seară perfectă, filmul ar trebui să fie o comedie.“

 

Gabi – project manager


„Îmi place să gătesc și să beau un pahar de vin.“

„De cele mai multe ori, când mă duc în vizită, am grijă să duc o sticlă de vin bun, este unul dintre puținele mele vicii”. Gabi are o rutină când vine vorba de rămas singură acasă: „am grijă să am toate ingredientele pentru o masă copioasă și o sticlă de vin bun.” De aici până la o seară perfectă drumul este destul de scurt. „Se pare că mâncarea nu doar are gust mai bun, ci se și pregătește mai bine dacă ai alături un pahar de vin roșu”.

 

Andreea – Brand Manager

„Aranjez mobila.“

 

„Fac multe când sunt singură acasă: fac ordine printre cărți și CD-uri, scriu pe blog,  ascult muzică și rearanjez mobila.“ Mutatul mobilei prin casă începe, după spusele Andreei, printr-un moment de iluminare în urma căruia diverse obiecte din diferite colțuri se potrivesc mai bine împreună, parcă au nevoie de sprijin și parcă lumina ar trebui  să pice altfel. În scurt timp, vaze, măsuțe, cutii, rame foto și multe alte obiecte sunt  atrase într-o conspirație veselă și colorată, de fiecare dată diferită. Misiune îndeplinită!

 

Cerina – Studentă

„Îmi aranjez cosmeticele.“

„Fac asta doar când râmân singură acasă pentru că îmi ia foarte mult timp și spațiu.“ Relația dintre Cerina și produsele ei cosmetice este una specială și unică, iar aranjarea lor se face după reguli stricte cunoscute doar de ea și respectate cu sfințenie de fiecare dată. „Fondurile de ten stau cu fondurile de ten, cremele cu cremele, iar fardurile de pleoape stau cumințele așezate pe nuanțe și tonuri, ojele sunt foarte importante pentru că îmi fac manichiura în fiecare seară,  la fel și tratamentele pentru păr“.

ARTICOLE SIMILARE

Expo HELMUT NEWTON la Berlin, a nu se rata!

realitatea

CUM A PUS MANA Bianca Dragusanu pe Victor Slav

Ar fi HORROR fara machiaj! Vezi cum arata vedetele in realitate

realitatea

Carla Bruni a acceptat un rol în filmul lui Woody Allen

realitatea

NUD: Noile proteste PETA! Galerie FOTO

Cate Blanchett şi-a cumpărat insulă

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu