Tabu
Image default
PEOPLE

Ce a făcut Dan Helciug alături de familia sa departe de București

Îndrăgitul solist de la trupa Spitalul de Urgență a avut parte de o izolare departe de capitala țării, undeva la țară, unde s-a mutat cu toată familia. Dan Helciug nu a renunțat, însă, la muzică și nu numai că făcut live-uri din garajul de unde a locuit, dar împreună cu toată familia a filmat un întreg videoclip!
De câteva zile Dan Helciug și Spitalul de urgență au un nou videoclip la piesa “Sunt bine”, filmat în curtea casei și pe clădirea unde solistul locuiește împreună cu familia sa. Familie, care l-a ajutat să filmeze videoclipul respectiv, adică soția sa, Elena dar și fiul lui de 13 ani, Luca. Împreună s-au pus pe treaba și a ieșit un videoclip de senzație. Iar solistul împreună cu soția sa, ne-au povestit prin ce întâmplări au trecut la filmări și cum a decurs totul. “Acum două săptămâni, Dan se tot plângea că nu se mai poate întâlni cu băieții din trupa, că cel cu camera nu vrea să se mai implice, că cine trebuia să monteze l-a lăsat baltă și tot așa. M-am hotărât pe loc și i-am mobilizat instant: Dan îmbrăcât adecvat, Luca, fiul nostru, ajutor de cameraman, eu cameraman, hai să explorăm cât ne permite perimetrul teritorial. Dan a zis că situația e în pom la nivel planetar, iar eu am zis că e o idee bună să filmăm în nuc că și metaforă,

luca si elena helciug
luca si elena helciug

apoi am ajuns pe acoperiș iar Luca a venit cu ideea că norii sunt superbi și într-un mare contrapunct cu starea generală și să fim cât putem de pozitivi. Ne-am luat jucăriile și ne-am apucat de filmat. Era să cad de vreo două ori pentru că eram prea concentrată la filmări, Dan cânta pe acoperiș și monstrul de Urs, câinele nostru uriaș urlă odată cu el, de jos. Am urcat boxele și tot stuff-ul pe acoperiș și a început muzică. Vecinii au învățat toate versurile, că le fredonau după ce am terminat filmarea, a două zi. Am ras, ne-am certă, ne-am contrazis, iar am ras, doar Luca era demn și serios, era atent la orice detaliu sau racord. S-a implicat foarte tare. A două zi, am cumpărat un program de editat, Adobe premiere pro. Luca s-a apucat de învațat montaj pe Adobe din tutoriale și în trei zile l-a montat. Era fascinat de nou. Eu fiind producător promo atâția ani, eram în ceafă lui și îl ajutăm pe partea artustica. L-am terminat, l-am trimis mai departe și uite așa l-am făcut. Abia așteptăm următorul videoclip!” ne-au povestits soția lui Dan, Elena Helciug.

 

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA MARIN – cat de sexy e! Galerie 33 FOTO!

realitatea

Cel mai bun prieten al lui Harry, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care ducele s-a mutat în Canada

Andreea Damian

Amna i-a făcut party surpriză fiului ei, David

Tabu Tabu

Prinţul William a vorbit pentru prima oară cu prinţul Harry, după interviul-şoc de la Oprah

Andreea Damian

Ce accident a avut Mihai Nae, dresorul de căini al vedetelor în timpul unei ședințe de dresaj

Tabu Tabu

Ioana Ginghină a avut parte de o nouă sărbătoare în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu