Home > Sex-Relatii > Dragoste > Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

Christina Aguilera

Christina Aguilera a dezvăluit că refuză să mai aibă o relaţie de dragoste cu o persoană celebră. Vedeta americană, în vârstă de 38 de ani a explicat și motivul într-un interviu pe care l-a acordat revistei Cosmopolitan.

Christina Aguilera este mai prudentă și mai pragmatică în dragoste, explicând că se simte mai bine cu un bărbat care nu este celebru.

„Oportunităţi au existat, dar nu e genul meu să ies la întâlniri cu o altă persoană din industrie. Trebuie să fie ceva greşit cu tine dacă vrei să faci parte din această industrie. Adică, ce vreau să spun este faptul că şi eu am cu siguranţă problemele mele. Cred că pot să manevrez doar o singură celebritate într-o relaţie de cuplu, iar aceea ar trebui să fiu eu“, a mărturisit Aguilera.

Christina Aguilera e logodită încă din 2016 cu Matthew Rutler, un asistent de producție pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului „ Burlesque”. Cei doi au împreună o fetiță, Summer Rain, de 4 ani. Artista mai are un băiețel, Max Liron, de 10 ani, din mariajul cu Jordan Bratman (2005-2011).

Articole asemanatoare
christina aguilera
Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!
Cum arata Christina Aguilera nefardata! Fanii au fost surprinsi
Slabire dramatica in showbiz din cauza criticilor!
Christina Aguilera şi-a recăpătat silueta!

Comenteaza acest articol

Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

by Andreea Damian   1 min
0