Tabu
Image default
PEOPLE

Ce fel de părinți sunt Laura Cosoi și soțul ei

Fermecătoarea actriță și scriitoare care a devenit anul acesta a doua oară mamă și soțul ei Cosmin Curticăpean au încercat să vadă ce părinți sunt completând un chestionar. Laura Cosoi a povestit pe pagina ei de socializare ce fel de părinți sunt amândoi.
“M-am distrat foarte tare zilele trecute când am făcut un chestionar care îți spunea ce tip de părinte ești, iar rezultatul meu a fost „vizionar”. După ce l-a completat și Cosmin, iar rezultatul lui a fost „părinte-gardian”, aproape că m-a bufnit râsul observând uimirea de pe fața lui!

laura-cosoi-si-cosmin-curticapeanMie însă rezultatul mi s-a părut total explicabil: e tată de fete și vrea să facă tot ce îi stă în puteri că să le știe protejate. Iar rezultatele diferite nu înseamnă că avem păreri antagonice în modul cum vedem viitorul fetelor noastre, ci ne completăm și ne echilibrăm. Cred că deciziile pe care le luăm că părinți sunt uneori atât de complexe încât e bine să privim lucrurile din mai multe unghiuri, pentru o perspectivă mai amplă. Spre exemplu, indiferent ce tip de părinte ești, inevitabil te gândești că e nevoie de un plan de protecție a viitorului copiilor”, a scris Laura Cosoi pe profilul de facebook, acolo unde găsiți restul mesajului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”

Andreea Damian

Radhu, românul care cântă latino, îngrijorat pentru prietenii lui după cutremurul din Mexic

Tabu Tabu

Cum a slăbit solista Francesca 18 kilograme

Tabu Tabu

Freida Pinto refuză să mai joace într-un film de Woody Allen

Andreea Damian

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

realitatea

Corina Chiriac, imagini inedite din trecut

Tabu Tabu

Scrie un comentariu