Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce fiică mare are Adriana Trandafir! Prin ce dramă a trecut actrița

Zilele trecute, mai precis pe 26 aprilie, fermecătoarea actriță Adriana Trandafir a împlinit frumoasa vârstă de 64 de ani. Fanii acesteia nu știu că vedeta are o poveste tristă de viață și doi copiii foarte frumoși pe care îi iubește la nebunie. Tabu îți spune în continuare povestea și problemele prin care a trecut actrița. Adriana Trandafir este o actriță foarte talentată care are cu ce se mândri. Fiica ei, Speranţa Maria, a trecut de vârsta majoratului și și-a urmat calea. Mama ei are o poveste interesantă legată de fiica sa mai mică, pe care a născut-o târziu, când avea 45 de ani (n.r. actriţa mai are un băiat mai mare, pe Ştefan Bogrea, din prima căsnicie. Copilul avea 7 ani când părinţii au divorţat). “Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei.

adriana trandafir si maria speranta
adriana trandafir si maria speranta

Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, ne-a povestit o sursă din apropierea Adrianei.

maria speranta si adriana trandafor
maria speranta si adriana trandafor

Între timp, actrița Adriana Trandafir s-a recăsătorit şi a mai făcut un copil, pe Maria Speranţa, care s-a transformat într-o domnişoară superbă, care este la fel de frumoasă ca mama ei. “Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită”, ne-a spus aceeaşi sursă. “Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer”, a dezvăluit Adriana Trandafir la un moment dat. Acum actrița se simte bogată că are doi copii extraordinari şi se bucură de pensie.

ARTICOLE SIMILARE

Recomandarile specialistului in nutritie: 5 combinatii ideale pentru a slabi (partea III)

realitatea

Sunt eficiente injecțiile cu botox pentru tratarea migrenei cronice?

Andreea Damian

Noul Monopoly feminist oferă femeilor jucători mai mulți bani decât bărbaților

realitatea

George R.R. Martin se simte presat de serialul Games of Thrones de la HBO și de fani

realitatea

Ce matinal e Mihai Morar chiar și în vacanță

Tabu Tabu

Cluj Napoca, introdus de CNN în topul celor mai frumoase orașe cu prea puțini turiști

Andreea Damian

Scrie un comentariu