Tabu
PEOPLE Slider

Ce fiică mare are Adriana Trandafir! Prin ce dramă a trecut actrița

adriana trandafir

Zilele trecute, mai precis pe 26 aprilie, fermecătoarea actriță Adriana Trandafir a împlinit frumoasa vârstă de 64 de ani. Fanii acesteia nu știu că vedeta are o poveste tristă de viață și doi copiii foarte frumoși pe care îi iubește la nebunie. Tabu îți spune în continuare povestea și problemele prin care a trecut actrița. Adriana Trandafir este o actriță foarte talentată care are cu ce se mândri. Fiica ei, Speranţa Maria, a trecut de vârsta majoratului și și-a urmat calea. Mama ei are o poveste interesantă legată de fiica sa mai mică, pe care a născut-o târziu, când avea 45 de ani (n.r. actriţa mai are un băiat mai mare, pe Ştefan Bogrea, din prima căsnicie. Copilul avea 7 ani când părinţii au divorţat). “Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei.

adriana trandafir si maria speranta
adriana trandafir si maria speranta

Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, ne-a povestit o sursă din apropierea Adrianei.

maria speranta si adriana trandafor
maria speranta si adriana trandafor

Între timp, actrița Adriana Trandafir s-a recăsătorit şi a mai făcut un copil, pe Maria Speranţa, care s-a transformat într-o domnişoară superbă, care este la fel de frumoasă ca mama ei. “Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită”, ne-a spus aceeaşi sursă. “Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer”, a dezvăluit Adriana Trandafir la un moment dat. Acum actrița se simte bogată că are doi copii extraordinari şi se bucură de pensie.

ARTICOLE SIMILARE

Cine e Harley Bird, vocea din spatele purcelușei Peppa. La 16 ani deține o avere impresionantă

Andreea Damian

Descoperire fascinantă despre femeile cu ochi albaștri

Andreea Damian

Cele mai ridicole 7 mituri despre sex. Al doilea te va face să râzi cu lacrimi

Andreea Damian

Ce o face pe actrița Diana Dumitrescu fericită

Tabu Tabu

Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

Andreea Damian

Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante

Andreea Damian

Scrie un comentariu