Tabu
Image default
CULTURESlider

Ce filme vedem in cinema toamna asta!

  1. The Martian – premiera 2 octombrie 2015

Astronautul Mark Watney este considerat mort in timpul unei expeditii pe Marte. Mark supravietuieste si descopera ca a ramas singur pe o planeta ostila. Acesta este nevoit sa isi foloseasca  inteligenta, forta interioara si ingeniozitatea pentru a supravietui si pentru a trimite un mesaj pe Pamant. In acest timp NASA, la milioane de mile distanta, incearca neincetat sa il aduca pe martian acasa, iar colegii sai pun la cale o misiune indrazneata de salvare.

2.   Secret in their eyes – premiera SUA 20 noiembrie 2015, premiera in Romania 4 decembrie 2015

O echipa de investigatori FBI, formata din Ray (Chiwetel Ejiofor) si Jess (Julia Roberts), este distrusa dupa ce descopera cadavrul fiicei adolescente a lui Jess. Dupa 13 ani, Ray gaseste un nou indiciu ce pare sa il duca la gasirea criminalului. Filmul reliefeaza diminuarea granitelor dintre razbunare si dreptate si cat de departe ar merge cineva pentru a indrepta raul inexplicabil.

  1. Autoportretul unei fete cuminti –  in cinema

Cristiana, o doctoranda de 30 de ani, isi petrece timpul prinsa intre ingineria seismica, discutiile cu cei doi prieteni, Alex si Michelle, si o relatie cu un barbat casatorit. Cristiana ramane singura in apartamentul parintilor, dupa ce acestia s-au mutat “la casa” si doreste sa isi cumpere un caine Saint Bernard, dorinta sa din copilarie.

  1. The Intern – in cinema

De Niro, un pensionar de 70 de ani, aplica la un post de intern la un site de moda pentru a avea din nou activitate printre profesionisti. La interviu o intalneste pe Jules Ostin (Anne Hathaway), cea care a infiintat site-ul de moda. Neconventionalul intern trece prin numeroase peripetii si le ofera colegilor lectii de viata. Din distributia filmului mai fac parte: Anders Holm, Adam Devine, Rene Russo sau Andrew Rannells.

  • By the Sea – premiera 20 noiembrie 2015

Regizat de Angelina Jolie, filmul By the sea readuce impreuna cuplul Jolie-Pitt. Actiunea se desfasoara in anii 70, in Franta, unde Vanessa (Jolie), o fosta dansatoare si sotul ei, scriitorul Roland (Pitt), calatoresc impreuna. Cei doi incep sa se distanteze in timpul calatoriei, dar cand ajung intr-un orasel linistit de la malul marii, relatia dintre ei incepe sa se schimbe.

  1. Spectre – premiera 6.11.2015

Noul film cu James Bond aduce un mesaj enigmatic ce il arunca pe agentul 007 intr-o investigatie ce ii dezvaluie actiunile unei organizatii sinistre. Bond incearca sa desluseasca teribilul secret ce sta in spatele Spectre, in timp ce M se confrunta cu adversari politici hotarati sa inchida serviciile secrete.

  1. Burnt – 10.2015

Filmul Burnt il aduce in rol principal pe Adam Driver (Bradley Cooper), un bucatar ce vrea sa isi indeplineasca cel mai mare vis, acela de a avea propriul restaurant si de a obtine a treia stea in faimosul ghid Michelin. Adam Driver face echipa cu Helene (Sienna Miller) pentru a-si duce la capat planurile.

  1. The Last Witch Hunter – premiera 23.10.2015

The Last Witch Hunter il prezinta pe Diesel, ultimul vanator de vrajitoare, care este nevoit sa faca un pact cu una dintre inamice pentru a impiedica o revolta impotriva vrajitoarelor in New York-ul contemporan.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

realitatea

Noaptea Muzeelor 2020 se reinventează

Andreea Damian

Selah Sue: mesaj către publicul român!

Anunțul de ultimă oră în SUA: Kim Kardashian, la închisoare

Andreea Damian

Gel dezinfectant | Iată de ce este indicat să eviți să-l folosești la plajă

Andreea Damian

De Martisor, daruieste arta de la AraArt!

Scrie un comentariu