Home > Lifestyle > Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU

Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU

A propos de despartiri, pe la case mai mari: E pentru SELENA GOMEZ dar nu e de la JUSTIN BIEBER: http://bucatarici.ro/ce-torturi-de-aniversare-au-vedetele/

Mihaela Radulescu e doar o amintire! Dani Otil si-a gasit o iubita de varsta lui, basca si colega de platou la “Neata”. De cand ultima sa relatie de durata s-a destramat, Dani Otil nu a stat degeaba! Prezentatorul matinalului de la Antena 1 si-a gasit iubita tinerica si… dornica sa ia parte la planurile lui marete: http://bucatarici.ro/9-torturi-de-nunta-inspirate-de-seriale-tv/

Potrivit unor apropiati ai celor doi, de cateva zile, Miruna nu mai este doar colega de emisiune a lui Dani ci si… colega de vila! Cu alte cuvinte, Otil s-a gandit ca ar fi bine sa nu mai bata prea mult pasul pe loc si a invitat-o pe tanara sa se mute in vila lui din Corbeanca.

http://bucatarici.ro/reteta-haioasa-biscuiti-copilasi/

Articole asemanatoare
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
mihaela rădulescu
De ce aniversare a avut parte Mihaela Rădulescu imediat după Paște
dani oțil
N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare
antonia
Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

4 Responses

  1. Gabi

    Sper ca Dani sa fie fericit si sa isi faca o familie frumoasa asa cum merita dupa ce Raduleasca l-a inselat si tradat si inselat cu parasutistul ala, pentru bani, desigur, ea asta vrea si Dani nu e destul de bogat pentru ea, iubirea lui neconditionata, care e cea mai mare bogatie din lume nu i-a fost de ajuns. Ma bucur ca el avut taria sa scrie ca a fost o despatire de comun acord intre el si Raduleasca ca sa isi poata continua vita in liniste, desi nu este deloc adevarat, ea l-a inselat in ultimul hal. se vede si pe el, la emisiunea lui, a doua zi dupa ce a aparut stirea ca ea e cu altul, ca atunci a aflat si el. raduleasca si-a construit intreaga cariera mintind si inseland chiar si pe oamnenii care zice ea ca i-a iubit si admirat.

  2. aaaaaaaaaa

    vrei să spui băbăciuneo ca tinerica lui Dani seamăna cu tine ? marși nu mai baga strimbe lasă băiatu sa iși gasească jumătatea . vezeți de treaba ta că nu ești frumoasă ești toată plastifiată .

  3. mihaela rotariu

    Bravo Dani ,gaseste-ti o fata de varsta ta ,zi bogdaproste ca ai scapat de capra siliconata ,curva si ahtiata dupa banii altora .O sa-i dea cu sutul parasutistul ca vrea si el o femeie tanara ,sa faca copii nu o boita cu operatii di intinerire peste tot .

Comenteaza acest articol

Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU

by   <1 min
4