Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Ce frumoasa e fata lui MADALIN VOICU! Galerie FOTO

MADALIN VOICU are o frumusete de fata, o bruneta  superba.

Fiica lui Madalin Voicu ia lectii de canto si spera ca la un moment dat sa se lanseze in industrie. Ea ar vrea sa colaboreze cu Smiley, pe care il considera foarte talentat. “Da, îmi doresc să fac muzică în paralel cu televiziunea. Iau lecţii de canto în continuare, iar din 2015, fiindcă anul acesta a fost cam aglomerat, voi face sigur ceva şi pe partea muzicală. Nu ştiu încă cine îmi va compune piesele. Spuneam, la un moment dat, că mi-aş dori să-mi compună Smiley, fiindcă îmi place tot ce a realizat până acum pe plan muzical”, a spus IOANA VANESSA Voicu pentru ziarul Ring.
“Prima dată când am realizat că mi-ar plăcea o carieră în showbiz a fost pe la 14 ani. Atunci am susţinut o probă pentru MTV, pe care am şi luat-o”, a explicat ea.

Pe cât de conservator este Mădălin Voicu (60 de ani), pe atât de nonconformistă este fiica lui, Ioana (25 de ani). Tânăra şi-a făcut cinci tatuaje permanente şi vrea să urmeze o carieră în muzică.

Ioana Voicu a fost crescută în spiritul muzicii. Tatăl el, Mădălin Voicu, i-a insuflat dragostea pentru muzica clasică, aşa că a trimis-o la Conservator să studieze intensiv vioara. După doi ani, tânăra a renunţat în favoarea unei facultăţi de jurnalism. A fost pentru o perioadă VJiţă la un post muzical de televiziune, pentru ca acum să se oprească la Dolce Sport, unde prezintă o emisiune. Cu toate acestea, pasiunea Ioanei pentru muzică nu a murit. Ba chiar, la un moment dat, se gândea să îşi facă o formaţie: “Când eram mai mică, îmi plăcea muzica rock. Voiam să fiu chitaristă într-o trupă. Am vrut să îmi fac o formaţie, însă nu am găsit alţi membri. Eram şi mai grăsuţă… era mai greu. Apoi am vrut să fac altă trupă, în care eu să cânt la vioară. Doream să fiu eu şi mai multe fete, dar mi-am dat seama că nu prea prinde aşa ceva. Între timp am renunţat la vioară… Mai pun mâna pe ea o dată sau de două ori pe lună, când mi se face dor. Mai nou, mă axez pe voce”, ne-a povestit Ioana “istoria” ei muzicală. Fata lui Mădălin Voicu încearcă acum să se lanseze în showbiz, aşa că a mers la Crina Mardare, fostă vocalistă a grupurilor 5T, Sfinx şi 3T şi profesoară de canto, pentru a lua lecţii, după care a înregistrat o piesă.

Nu vrea la «X Factor» sau «Vocea României»

“Crina mi-a sugerat să particip la «Vocea României » sau la «X Factor», dar eu nu vreau să iau parte la un astfel de concurs de gen. Eu am voce bună, dar poate nu la fel de bună ca unele existente acum şi probabil că nu aş câştiga”, recunoaşte ea cu modestie. Mărturiseşte că vrea să înceapă o colaborare cu doi dintre muzicienii momentului în România: Smiley şi Marius Moga, pe care îi apreciază enorm. “Acesta este un alt motiv pentru care nu vreau să mă înscriu la «Vocea României ». Nu mi se pare corect să mă duc la o emisiune la care să-i cunosc pe juraţi, ca să nu se interpreteze”, spune frumoasa fiică a lui Mădălin Voicu.

De puţin timp, Ioana e gazda emisiunii “Play”, difuzată de Dolce Sport. E o “pastilă” de 15 minute în care telespectatorilor le sunt oferite cele mai amuzante şi mai spectaculoase momente surprinse în sport. A mai fost si l TVR 1, gazda emisiunii “Se zice ca…”. alaturi de Nuami Dinescu (“Tanta”), Florina Ghenescu si Sonia Argint-Ionescu.

Prin 2010, IOANA a avut o relatie si cu SYDA (Bogdan Ionescu), actualul sot al Elenei Basescu (Eba).

Voicu are o mulţime de copii

Mădălin Voicu are cinci copii: Ştefan (3 ani) şi Ion (7 luni), din actuala căsnicie cu Carmen, dar şi Ioana (25 de ani) şi Tudor (21 de ani), din mariajul anterior, cu Adriana. Politicianul mai are şi un băiat, pe Mădălin Voicu jr (41 de ani), pianist de profesie, conceput cu o altă iubire din tinereţe
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Goana după controversă

Diana Dumitrescu recunoaste: “Desi nu pare, chiar am O PROBLEMA!”

Trucuri economice de beauty

realitatea

Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu

realitatea

Proiectul Rosie: cum iti alegi nevasta!

APERITIVE de Sarbatori / RETETE!

1 comentariu

Ce frumoasa e fata lui MADALIN VOICU! Galerie FOTO | Femininne 21 November 2014 at 10:39

[…] Ioana Voicu a fost crescută în spiritul muzicii. Tatăl el, Mădălin Voicu, i-a insuflat dragostea pentru muzica clasică, aşa că a trimis-o la Conservator să studieze intensiv vioara. După doi ani, tânăra a renunţat în favoarea unei facultăţi de jurnalism. A fost pentru o perioadă VJiţă la un post muzical de televiziune, pentru ca acum să se oprească la Dolce Sport, unde prezintă o emisiune. Cu toate acestea, pasiunea Ioanei pentru muzică nu a murit. Ba chiar, la un moment dat, se gândea să îşi facă o formaţie: “Când eram mai mică, îmi plăcea muzica rock. Voiam să fiu chitaristă într-o trupă. Am vrut să Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu