Home > Fashion > Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, a devenit imaginea noii campanii Bvlgari

Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, a devenit imaginea noii campanii Bvlgari

kitty spencer

Lady Kitty Spencer, nepoata Printesei Diana, a reușit să impresioneze prin frumusețea sa la nunta regală a prințului Harry, iar asemănarea izbitoare cu mătușa sa a uimit pe toată lumea. Tânăra de 27 de ani are o carieră impresionantă în modeling, fiind cooptată de unele dintre cele mai importante case de modă din lume pentru a prezenta haine.

Recent, verișoara prinților Harry și William, a devenit imaginea noii colecții de bijuterii Bvlgari. Lady Kitty Spencer, care este foarte activă pe social media, a dezvăluit pe contul ei de Instagram parteneriatul cu brandul de produse de lux. „Este o onoare imensă să lucrez cu cea mai faimoasă marcă de bijuterii din lume. Bvlgari a fost întotdeauna sinonim cu creativitatea, patrimoniul, frumusețea și strălucirea, și sunt, prin urmare, foarte încântată să fac parte din familia Bvlgari, care înseamnă să-ți experimentezi pasiunea și magia”.

Bvlagri remarcă faptul că Lady Kitty reprezintă „atitudinea neînfricată” a mărcii, fiind perfectă pentru noua poziție de ambasadoare a produselor sale. Aceasta nu este prima lor colaborare. Spencer a ajutat la strângerea de fonduri pentru mai multe organizații caritabile care lucrează cu Bvlagri, inclusiv Elton John Aids Foundation și Save the Children.

https://www.instagram.com/p/Bfn9sR8gpvQ/?utm_source=ig_embed

Lady Kitty Spencer, una dintre fiicele contelui Charles Spencer, fratele mai mic al prinţesei Diana, a avut o apariţie încântătoare la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Ea a arătat senzaţional într-o rochie verde-smarald cu imprimeuri florale, creată de Dolce & Gabbana, şi o pălărie Philip Treacy de aceeaşi culoare, combinate cu o geantă-plic şi pantofi portocalii.

 

 

 

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
prințesa Diana
Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner
prințesa Diana
Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei
Kitty Spencer
Nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer, e într-o relație cu un bărbat care are de două ori vârsta ei

Comenteaza acest articol

Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, a devenit imaginea noii campanii Bvlgari

by Andreea Damian   1 min
0