Home > Sex-Relatii > Ce gândește cu adevărat o femeie după un „one night stand”?

Ce gândește cu adevărat o femeie după un „one night stand”?

one night stand

Femeile nu regretă nicio clipă „one night stand-urile”, atât timp cât ele au fost cele care au făcut prima mutare, iar persoana cu care și-au petrecut noaptea e bună la pat. Femeia de astăzi a renunțat la prejudecăți și se bucură de sex.

Aceasta e dornică de sexul ocazional cu un necunoscut, arată un studiu realizat în Norvegia, cu condiția ca ea să fie cea care inițiază totul. Înainte, în jocul de dating bărbatul părea să facă primul pas și femeia părea mai predispusă să regrete că s-a culcat cu cineva pe care tocmai l-a întâlnit.

Dar femeia din zilele noastre pare mai degrabă dornică să-și petreacă noptea în brațele unui necunoscut pe care l-a „agățat” într-un bar. Un studiu realizat pe aproape 800 de persoane, care să determine de ce femeile regretă aventurile de o noapte, a scos la iveală că femeile care face prima mișcare simt mai puține regrete.

Autorul studiului a declarat că reticența femeilor era influențată mai degrabă de reputația lor. „Știm astăzi că femeile mai degrabă îngrijorate de o sarcină nedorită și de infecțiile cu transmitere sexuală”, a spus expertul, citat de Daily Mail.

Lipsa orgasmului le face pe femei să regrete one night stand-ul, din motive ce țin mai mult de rușine sau vină. Dacă în timpul sexului, aceasta atinge climaxul, regretele nu-și mai au locul, orgamsul anulând toate sentimentele neplăcute.

Rezultatele au arătat că bărbații și femeile regretă că fac sex mai mult dacă sexul este rău, cealaltă persoană este “incompetent sexual” sau dacă se confruntă cu îngrijorare sau dezgust. Fiecare factor este mai important pentru femei decât pentru bărbați.

Studiul a mai scos la iveală calitățile femeii care initiază sexul. Acesta poate avea două calități distinctive. „În primul rând, are o viață sexuală împlinită și se simte comfortabil cu propria ei sexualitate. În al doilea rând, femeile care inițiază sexul este cea care alege cu cine să se culce

Concluziile cercetării, publicate în revista Personality and Differences Individual, arată că dezgustul a fost cea mai mare cauză a regretului vizavi de one night stand. Acesta ar putea fi dezgustul asupra tipului de sex, a igienei cuiva sau a actului sexual în sine.

 

 

 


Ce gândește cu adevărat o femeie după un „one night stand”?

by Andreea Damian   1 min
2