Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce gătește Gina Pistol pentru Smiley în plină carantină

Se știe deja că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu bine sudat, care abia în ultima perioada a început să “dea din casă” detalii despre relația lor. Deși cei doi sunt “rivali” pe micile ecrane, în realitate se iubesc cu patos, în ultimele zile vedetă a povestit ce îi place să îi gătească iubitului ei.

smileysigina-pistol
smileysigina-pistol

Zilele trecute, pe instagram, Smiley a publicat câteva povești – instatsory în care Gina Pistol îi aduce tot felul de prăjituri cu banane, tarte și tor felul de bunătăți pe care iubita lui i le-a gătit. S-ar părea că prezentatoarea de televziune nu se plictisește și stă ceva timp în bucătărie, căci gătește de ceva timp. “Mă pricep la gătit. Am mai spus de foarte multe ori că, deşi nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, pun foarte mult suflet, iar oamenii dragi îmi apreciază preparatele.

smiley mancare gina pistol
smiley mancare gina pistol

Mai presus de asta, ori de câte ori întru în bucătărie şi nu am inspiraţie îi sun pe chefi. Iar ei sunt mereu acolo să-mi dea un sfat, o idee. Cel mai bine cred că mă pricep la ciorbiţe, dar şi la un preparat specific indian cu pui, curry şi orez care îmi iese de minune!”, a povestit vedeta. Iar pe Youtube, ea și Smiley povesteau în filmulețul pe care l-ați văzut deja despre ce mai manaca cei doi în izolare. “Nu am gătit nimic nou. Apropo, să ştii, mai este din pulpă aia de curcan în frigider.

gina pistol a gatit pentru smiley
gina pistol a gatit pentru smiley

Am stabilit cu colegul meu de izolare că vom mânca mai aşa, fără carne, şi mă gândeam să fac o mazăre. Ce zice colegul de izolare? “. Smiley i-a dat însă un sfat preţios: “Păi, e mulţumit, eu zic că puiul indian să îl păstrăm pentru weekend”. După care ea i-a făcut o declaraţie de dragoste: “Te iubesc!”.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta în stil occidental și efectele ei nebănuite asupra creierului

Andreea Damian

Dana Săvuică a purtat ochelari de peste 160 de miloane lei în vacanța din Grecia

Tabu Tabu

Cărțile tipărite îi ajută pe părinți și pe copii să interacționeze mai mult

Andreea Damian

Londonezii își vor destăinui visele pentru a documenta perioada pandemiei

Ciocîrlan

Ce fericiți sunt Denis Ștefan și familia lui

Tabu Tabu

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

Scrie un comentariu