Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce gătește Gina Pistol pentru Smiley în plină carantină

Se știe deja că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu bine sudat, care abia în ultima perioada a început să “dea din casă” detalii despre relația lor. Deși cei doi sunt “rivali” pe micile ecrane, în realitate se iubesc cu patos, în ultimele zile vedetă a povestit ce îi place să îi gătească iubitului ei.

smileysigina-pistol
smileysigina-pistol

Zilele trecute, pe instagram, Smiley a publicat câteva povești – instatsory în care Gina Pistol îi aduce tot felul de prăjituri cu banane, tarte și tor felul de bunătăți pe care iubita lui i le-a gătit. S-ar părea că prezentatoarea de televziune nu se plictisește și stă ceva timp în bucătărie, căci gătește de ceva timp. “Mă pricep la gătit. Am mai spus de foarte multe ori că, deşi nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, pun foarte mult suflet, iar oamenii dragi îmi apreciază preparatele.

smiley mancare gina pistol
smiley mancare gina pistol

Mai presus de asta, ori de câte ori întru în bucătărie şi nu am inspiraţie îi sun pe chefi. Iar ei sunt mereu acolo să-mi dea un sfat, o idee. Cel mai bine cred că mă pricep la ciorbiţe, dar şi la un preparat specific indian cu pui, curry şi orez care îmi iese de minune!”, a povestit vedeta. Iar pe Youtube, ea și Smiley povesteau în filmulețul pe care l-ați văzut deja despre ce mai manaca cei doi în izolare. “Nu am gătit nimic nou. Apropo, să ştii, mai este din pulpă aia de curcan în frigider.

gina pistol a gatit pentru smiley
gina pistol a gatit pentru smiley

Am stabilit cu colegul meu de izolare că vom mânca mai aşa, fără carne, şi mă gândeam să fac o mazăre. Ce zice colegul de izolare? “. Smiley i-a dat însă un sfat preţios: “Păi, e mulţumit, eu zic că puiul indian să îl păstrăm pentru weekend”. După care ea i-a făcut o declaraţie de dragoste: “Te iubesc!”.

ARTICOLE SIMILARE

ȘOC! Andreea Bălan, despre tatăl ei: „Mă bătea ca să urc pe scenă”

Andreea Damian

Matthew McConaughey, 12 zile singur în deșert, fără electricitate, ca să-și scrie memoriile

Andreea Damian

Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat

Andreea Damian

De ce se simte relaxată Dana Rogoz după al doilea copil

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 7 iulie!

realitatea

PASTILA de ARTĂ ⎥ Secretariatul lui Moș Crăciun

Ciocîrlan

Scrie un comentariu