Tabu
Image default
PEOPLE

Ce gest romantic a făcut Liviu Vârciu pentru iubita graviduță

Ziele trecute, pentru că a fost foarte frumos afară, simpaticul Liviu Vârciu (39 de ani) și-a dorit să mai iasă din casă ca să se dezmorțească. Și nu singur, ci împreună cu iubita lui graviduță, Anda Călin (30 de ani) care mai are puțin și îl va face a treia oară tătic pe cunosutul solist, actor și om de televiziune. Cei doi îndrăgostiți au zis că este cazul să mai facă și altceva decât să stea în casă și să aștepte să se dea drumul pe 15 mai la toată lumea.

liviu varciu
liviu varciu

Așa că Liviu Vârciu și-a scos bijuteria decapotabilă din garaj de pe vremea trupei L.A și a făcut un plan de atac pentru a putea ieși. Așa că pentru că e însărcinată și nu poate cară bagaj sau cumpărături cei doi au ieșit și la magazin și s-au bucurat de vântul care le trecea prin par cand mergeau cu mașina și de faptul că Bucureștiul este gol și nimeni pe străzi. Amândoi au purtat măști de protectie că să nu aibă probleme iar fermecătoarea Anda Călin s-a simțit foarte bine.

anda calin
anda calin

Având în vedere că mai are puțîn și naște, femeia s-a relaxat câteva ore departe de casă alături de bărbatul iubit, fie și numai că au ieșit să ia aer și să mai cumpere câte ceva. Având în vedere situația și mai ales faptul că în curând va aduce pe lume al doilea copil al ei și al treilea al iubitului ei, situația este liniștită pentru Anda Călin care și-a aranjat să nască in condiții sigure.

ARTICOLE SIMILARE

Fosta soție a lui Channing Tatum, pictorial nud după divorț

Andreea Damian

Octavian Ursulescu surprins de prieteni! Ce planuri are vara asta

Tabu Tabu

Un artist român a fost felicitat de un actor american! Vezi despre cine e vorba

Tabu Tabu

Nelu Ploieșteanu a murit!

Andreea Damian

Un actor celebru din „Dr. Quinn” a avut parte de o moarte tragică

Tabu Tabu

Ce mai face și cum arată acum Raluca de la Angels? Cântăreața are 5 copii și pregătește un nou proiect muzical

Andreea Damian

Scrie un comentariu