Tabu
PEOPLE

Ce gest romantic a făcut Liviu Vârciu pentru iubita graviduță

liviu-varciu-si-anda-calin

Ziele trecute, pentru că a fost foarte frumos afară, simpaticul Liviu Vârciu (39 de ani) și-a dorit să mai iasă din casă ca să se dezmorțească. Și nu singur, ci împreună cu iubita lui graviduță, Anda Călin (30 de ani) care mai are puțin și îl va face a treia oară tătic pe cunosutul solist, actor și om de televiziune. Cei doi îndrăgostiți au zis că este cazul să mai facă și altceva decât să stea în casă și să aștepte să se dea drumul pe 15 mai la toată lumea.

liviu varciu
liviu varciu

Așa că Liviu Vârciu și-a scos bijuteria decapotabilă din garaj de pe vremea trupei L.A și a făcut un plan de atac pentru a putea ieși. Așa că pentru că e însărcinată și nu poate cară bagaj sau cumpărături cei doi au ieșit și la magazin și s-au bucurat de vântul care le trecea prin par cand mergeau cu mașina și de faptul că Bucureștiul este gol și nimeni pe străzi. Amândoi au purtat măști de protectie că să nu aibă probleme iar fermecătoarea Anda Călin s-a simțit foarte bine.

anda calin
anda calin

Având în vedere că mai are puțîn și naște, femeia s-a relaxat câteva ore departe de casă alături de bărbatul iubit, fie și numai că au ieșit să ia aer și să mai cumpere câte ceva. Având în vedere situația și mai ales faptul că în curând va aduce pe lume al doilea copil al ei și al treilea al iubitului ei, situația este liniștită pentru Anda Călin care și-a aranjat să nască in condiții sigure.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein

Andreea Damian

Noul material de studio al lui Lady Gaga are un titlu. Când va fi lansat

Andreea Damian

Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!

Andreea Damian

9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

realitatea

De ce a sărit actorul Florin Piersic la “gâtul” lui Lucian Mândruță

Tabu Tabu

Dame Julie Walters a crezut că Mamma Mia 2 va fi “groaznic”

realitatea

Scrie un comentariu