Tabu
Image default
FASHION Slider

Ce haine purtăm în sezonul de tranziție

Cu toții suntem sătui de hainele grele, mari, lipsite de culoare! Pe măsură ce primăvara își intră în drepturi, tindem să înlocuim garderobade iarnă cu cea de primăvară/vară. Dar cum vremea este deosebit de capriocioasă, este dificil să ne hotărâm ce purtăm în această perioadă. O cămașă din flanel, un trench sau un blazer par perfecte, dar sunt acestea adevăratele haine de tranziție? Haideți să aflăm!

Vrei primăvară, vrei haine mai ușoare, vrei să stai mai mult pe afară, vrei să simți din nou libertatea de mișcare deplină și, nu în ultimul rând, vrei mai multă culoare. Scoate la iveală cu încredere culorile strălucitoare de primăvară. Aceste culori, purtate zi de zi emană încredere și faptul că te simți extraordinar în pielea ta.

Geaca de tranziție nu este neapărat cea mai interesantă parte a dulapului. Este văzută de mulți ca un rău necesar pentru perioada dintre vară, când ne putem lipsi de un sacou din cauza temperaturilor ridicate, și iarnă, când putem purta o haină călduroasă. Dar te înșeli. Anul acesta există cinci mari variante ale jachetei de tranziție care îmbunătățesc orice look.

Trench

Stil de stradă de la Săptămâna modei de la Milano din februarie 2021

Trench-ul este perfect ca o haină de tranziție. Funcționalitatea sa – la urma urmei, a fost dezvoltată inițial pentru armată – îl face partenerul potrivit (și elegant) pentru primăvară și toamnă. Este hidrofug și suficient de lung pentru a rezista vremii ploioase și, datorită țesăturii sale de gabardină, este ideal pentru temperaturi medii. Un alt avantaj: clasicul modei se potrivește cu orice – funcționează la fel de bine cu o rochie de seară dar și cu niște blugi confortabili.

Jachetă de piele

Stil de stradă de la Săptămâna modei de la Paris din februarie 2021

Un alt clasic al modei a fost văzut pe străzile din Milano și Paris la săptămâna modei. Cea mai populară jachetă de tranziție a sezonului: jacheta de piele. Arată aproape elegant în stilul blazer, răcoros în aspectul vintage, cu umeri exaltați, dar poate și purtată și ca trench în primăvara anului 2021. Nu există limite stilistice cu ea.

Jacheta Shacket

Stil de stradă de la Săptămâna modei de la Milano din februarie 2021

Indiferent dacă este în carouri, în dungi sau monocrom, din piele sau bumbac, supradimensionată sau foarte lungă, jacheta din țesătură groasă a fost deja o tendință anul trecut și va rămâne una dintre cele mai populare jachete de tranziție în primăvara anului 2021 – chiar dacă shakket-ul nu este de fapt o jachetă.

Blazer

Stil de stradă de la Săptămâna modei de la Paris din februarie 2021

Merge cu orice, arată întotdeauna șic – ce ți-ai putea dori mai mult de la o jachetă de tranziție? Nici blazerul nu va dispărea de pe străzi în primăvara anului 2021. Cu condiția să nu plouă. Cel mai bun mod de a sfida temperaturile mai reci este să porți blazere din țesături groase sau lână.

Jacheta din denim

Geacă de blugi Ganni x Levi’s

În fiecare an, jacheta din denim este ideală pentru perioada de tranziție. Modelul nostru preferat în primăvara anului 2021? Geaca de blugi supradimensionată cu jeanși.

ARTICOLE SIMILARE

Alimente recomandate zilnic femeilor (partea II)

realitatea

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Andreea Damian

Noul material de studio al lui Lady Gaga are un titlu. Când va fi lansat

Andreea Damian

Critics Choice Awards: 12 nominalizări pentru „Mank”. Netflix scrie istorie

Andreea Damian

Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat sexul bebelușului

Andreea Damian

Covid-19: 8 sfaturi pentru a sărbători Crăciunul în siguranță alături de cei dragi

Andreea Damian

Scrie un comentariu