Tabu
PEOPLESlider

Ce i-au spus medicii Cristinei Bălan despre starea de sănătate a fetiței din pântece. Artista are gemeni cu Sindromul Down

Cristina Bălan a anunțat recent că este însărcinată în șase luni și că va aduce pe lume o fetiță.

Cântăreața mai are doi fii gemeni, Toma și Mate, care suferă de Sindromul Down.

Cristina Bălan a spus acum că a făcut o serie de teste genetice și medicii au asigurat-o că fetița este perfect sănătoasă.

„Noi am făcut niște teste genetice noninvazive, se fac din a zecea săptămână de sarcină, este cel mai amplu test genetic la nivel global, ni s-a spus că este un copil perfect sănătos. Dar să vă mai spun ceva. În cei aproape 9 ani, de când au apărut picii noștri, și suntem pe diverse site-uri cu părinți care au copii cu diverse dizabilități, nu cunoaștem un caz în care părinții să fi avut copii cu Down sau cu autism și în următoarea sarcină”, a dezvăluit artista, pentru ego.ro.

Cristina și soțul ei au ales deja un nume pentru fetița lor care va veni pe lume peste trei luni, Nadeea Sofia, nume ales de frățiorii ei mai mari.

„Să știți că nu noi i-am ales [numele], sunt alese de piticii noștri. Sofia este după un personaj dintr-un film de desene animate, pe care băieții l-au îndrăgit, a fost practic primul prenume de fetiță ales de ei, dar și dintr-o poveste pe care noi le-o tot citim și în care cele două personaje sunt doi frați, Andrei și Sofia. Iar prenumele Nadeea este ales tot ei. Pe nașa fetiței o cheamă Andreea, dar picii noștri nu pot pronunța corect, așa că o strigă Nadeea. Ne-a plăcut foarte mult această găselniță a lor, căci nu e nici Andreea, nici Nadia, e un nume rar.”, a dezvăluit artista.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să treci pragul cofetăriei Danei Nălbaru

Andreea Damian

Ce fel de iubită ești, în funcție de semnul tău zodiacal

Andreea Damian

Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni

Andreea Damian

Andreea Bălan se lansează în afaceri: „O să încep două business-uri”

Andreea Damian

Hărțuirea sexuală pe stradă: cum să reacționezi când ești martor?

Andreea Damian

Scrie un comentariu