Tabu
Image default
PEOPLE

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Zilele acestea când saloanele de înfrumusețare sunt închise trebuie să te descurci singur. Este cazul lui Felix Baumgartner, iubitul indragitei Mihaelei Rădulescu, care a fost nevoit să se descurce singur într-o anumită problema și s-a descuract singur, asistat fiind de cei care îl urmăresc pe rețelele de socialziare.

felix netuns
felix netuns

Cunoscutul și îndrăgitul sportiv Felix Baumgartner (50 de ani), iubitul prezentatoarei de televiziune Mihaela Rădulescu, poate fi considerat un exemplu în multe. De exemplu, zilele trecute Felix a hotărât că este momentul să-și tundă părul mare.

felix s-a tuns
felix s-a tuns

Și cum toate saloanele de înfrumusețare sunt închise bărbatul a luat o hotărâre importanata. S-a tuns singur cu mașînă de ras și cu oglindă iar filmulețele rezultate di această activitate le-a publicat pe rețelele de socializare pentru a le putea vedea și fanii lui. S-ar părea că Felix se pricepe de minune și i-a ieșit coafură. Cu noul look îl puteți vedea și în imaginile de mai jos, atât înainte de a se tunde cât și după, iar pentru cei care își doresc să-i vadă realizaraea îl pot caută pe rețelele de socializare și îl pot vedea acolo cum se tunde singur. Din păcate. Mihaela Rădulescu, partenera lui, nu a apărut în imagini sau in filmări, semn că l-a lăsat să se descurce singur fără să-i dea vreo mâna de ajutor. Probabil că ea ținea camera de filmat sau telefonul că să nu îl deranjeze. Și probabil îi dădea sfaturi din spatele camerelor.

ARTICOLE SIMILARE

Solistul Gabriel Dumitru, din nou pe mâna medicilor

Tabu Tabu

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

Andreea Damian

Olena Kurilo, ucraineanca al cărei chip însângerat a făcut înconjurul lumii

Andreea Damian

Motivul pentru care Carla’s Dreams își ascunde chipul

Andreea Damian

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

Tabu Tabu

Elena Băsescu duce mai departe tradițiile familiei. Ce își învață copiii să facă?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu