Home > Vedete > Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Felix-Baumgartner

Zilele acestea când saloanele de înfrumusețare sunt închise trebuie să te descurci singur. Este cazul lui Felix Baumgartner, iubitul indragitei Mihaelei Rădulescu, care a fost nevoit să se descurce singur într-o anumită problema și s-a descuract singur, asistat fiind de cei care îl urmăresc pe rețelele de socialziare.

felix netuns

felix netuns

Cunoscutul și îndrăgitul sportiv Felix Baumgartner (50 de ani), iubitul prezentatoarei de televiziune Mihaela Rădulescu, poate fi considerat un exemplu în multe. De exemplu, zilele trecute Felix a hotărât că este momentul să-și tundă părul mare.

felix s-a tuns

felix s-a tuns

Și cum toate saloanele de înfrumusețare sunt închise bărbatul a luat o hotărâre importanata. S-a tuns singur cu mașînă de ras și cu oglindă iar filmulețele rezultate di această activitate le-a publicat pe rețelele de socializare pentru a le putea vedea și fanii lui. S-ar părea că Felix se pricepe de minune și i-a ieșit coafură. Cu noul look îl puteți vedea și în imaginile de mai jos, atât înainte de a se tunde cât și după, iar pentru cei care își doresc să-i vadă realizaraea îl pot caută pe rețelele de socializare și îl pot vedea acolo cum se tunde singur. Din păcate. Mihaela Rădulescu, partenera lui, nu a apărut în imagini sau in filmări, semn că l-a lăsat să se descurce singur fără să-i dea vreo mâna de ajutor. Probabil că ea ținea camera de filmat sau telefonul că să nu îl deranjeze. Și probabil îi dădea sfaturi din spatele camerelor.

Articole asemanatoare
mihaela rădulescu
De ce aniversare a avut parte Mihaela Rădulescu imediat după Paște
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu e nostalgică! De ce îi e dor vedetei?
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!
Mihaela Radulescu desfiintata: “Obisnuita cu parasuta!”

Comenteaza acest articol

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

by Tabu Tabu   1 min
0