Tabu
Image default
HEALTH

Ce înseamnă cu adevărat un produs bio și unde putem să-l găsim?

Vedem din ce în ce mai multe standuri prin magazine care se laudă că oferă produse bio. Acestea ies de obicei în evidență prin faptul că scrie mare, de obicei de culoare verde BIO. În cea mai mare parte a timpului, aceste produse sunt ignorate de majoritatea clienților. De ce? În primul rând nu prezintă vreun interes și în al doilea rând prețurile sunt mult mai mari față de produsele obișnuite.

Dar v-ați întrebat vreodată ce înseamnă defapt produsele BIO și care e diferența între acestea și celelalte?

Produsele BIO sunt produse complet naturale, care nu au fost injectate cu nicio substanță chimică. Ba mai mult, astfel de produse au fost crescute și în soluri curate, pe care s-a folosit doar îngrășământ natural și care nu au fost stropite cu pesticide sau tot felul de alte substanțe chimice. Pe scurt spus, produsele BIO sunt produse complet naturale și au un termen de viață mult mai scăzut, ca urmare a prețurilor puțin mai ridicate.

Mulți dintre voi ar putea spune acum că: decât să dea atât de mulți bani pe un produs BIO în magazin, ar putea merge în piața să-și cumpere produse la fel de sănătoase și de acolo și mult mai ieftine. Adevărul este că nici măcar jumătate din produsele comercializate în piață nu sunt BIO.

Pentru a avea denumriea aceasta de produs BIO, un produs trebuie să treacă printr-o serie de teste și apoi să primească dreptul de a utiliza acest nume. Doamnele din piață nu vând produse BIO întrucât acelea nu sunt testate. Dacă e să o luăm pe de altă parte, poate că într-adevăr, produsele din piață nu sunt injectate cu hormoni de creștere, dar cine ne garantează că solul în care au fost crescute nu a fost tratat în ultimii 5 ani? La țară aceste metode sunt foarte des folosite în agricultură și nu sunt considerate a fi ceva ieșit în comun. De aceea majoritatea persoanelor care comercializează astfel de produse, au impresia că sunt complet sănătoase și naturale și le pot numi BIO.

Cel mai bine e să achiziționați produse BIO din locuri de încredere, iar noi vă recomandăm site-ul bioboom.ro

Aici nu numai că vei găsi o varietate largă de produse BIO importate de la un producător de încredere, dar nu vei găsi doar alimente. Produsele BIO nu înseamnă doar alimente, iar acest site oferă foarte multe produse pentru clienți, chiar și cosmetice organice.

De ce să alegi produsele BIO?

Răspunsul este simplu: pentru că sunt mult mai sănătoase decât toate celelalte. Produsele acestea sunt naturale și nu reprezintă niciun pericol pentru organismul nostru, cu atât mai mult pentru organismul copiilor. La vârste fragede cei mici încep ușor ușor să se obișnuiască cu anumite alimente, iar cea mai bună decizie ar fi să le oferim doar alimente BIO.

Dacă ești curios ce alte bunătăți mai poți găsi pe BioBoom, atunci accesează site-ul și delectează-ți privirea și simțurile gustative în caz că alegi să comanzi ceva!

ARTICOLE SIMILARE

„Ianuarie uscat” – de ce merită să renunți la alcool luna aceasta

Andreea Damian

Ce se întâmplă când te culci imediat după ce ai mâncat

Andreea Damian

Alt trend nou nouț care pretinde că mărește productivitatea și te face fericit – „postul de dopamină”

realitatea

Ce trebuie să faci ca să ai grijă de sănătatea inimii tale? (P)

Andreea Damian

Dovada clară că poluarea aerului agravează simptomele coronavirusului

Andreea Damian

Slabeste sanatos – Metoda Montignac!

realitatea

Scrie un comentariu