Tabu
LIFESTYLESlider

Ce înseamnă „generația avocado pe pâine” din care probabil faci parte

Milenarii, sau generația Y, sunt persoanele născute între 1981 și 1996. Ele sunt adesea numite generația Me-Me-Me sau generația avocado pe pâine (pentru că adoră pâinea prăjită cu avocado). Acum, acești oameni au între 24 și 39 de ani.

Un alt nume pentru această grupă de vârstă este generația Peter Pan. Mai mulți oameni care au vârste cuprinse între 18 și 29 de ani locuiesc cu părinții, potrivit ultimelor studii. Ei studiază mult timp, visează la cariere strălucitoare și își explorează toate pasiunile. Acest lucru se datorează probabil crizei financiare internaționale, prețurilor ridicate ale chiriei și șomajului. Este greu pentru generația în vârstă să înțeleagă acest lucru.

Generația „avocado pe pâine” redefinește sensul de a fi adult. Milenarii încearcă să facă lucrurile în felul lor și să fie fericiți, în loc să meargă la joburi pe care le urăsc și să divorțeze până la vârsta de 30 de ani.

Nu își pot imagina viața fără tehnologie

Generația Y este întotdeauna online. Oamenii cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani sunt întotdeauna pe dispozitivele lor (iar dependența de ei poate fi o problemă reală), urmăresc câte aprecieri au și înlocuiesc comunicarea reală cu comunicarea virtuală. Sunt mereu cu telefoanele în mână pentru că le este frică să nu rateze ceva important (se numește FOMO). Aproximativ 70% dintre ei își verifică smartphone-urile în fiecare oră.

Milenarii își doresc adesea să pară altfel decât sunt cu adevărat, așa că postează selfie-uri cu ei zâmbind sau cu gura până la urechi, chiar și atunci când viața lor este praf.

Adesea suferă de anxietate și depresie

Nivelul de anxietate al tinerilor moderni este același ca la pacienții din unitățile psihiatrice din anii 1950. Milenarii sunt foarte fragili și nu pot face față presiunii vieții reale. Dar, în același timp, sunt prima generație care se îngrijorează cu adevărat de sănătatea psihologică. Generația Y este mai predispusă să vadă un terapeut și să le vorbească altor persoane despre problemele mentale.

Vor să-și găsească adevărata pasiune

Acești oameni își stabilesc obiective mari și nu vor mai puțin. Vor ca slujbele lor să fie mai mult decât o simplă modalitate de a câștiga bani – vor să fie o sursă de bucurie. Milenarii speră să combine hobby-urile cu jobul. Din păcate, acesta este un alt motiv pentru care adesea suferă de anxietate și depresie. Căutarea pasiunii reale nu este o sarcină ușoară.

Distrug stereotipurile și nu îi interesează politica

Generația „avocado pe pâine” își caută propria cale. Milenarii nu vor să lucreze 8 ore pe zi ca părinții lor, așa că devin freelanceri. Aceștia încearcă să se îndepărteze și de politică. Sunt mai interesați de propria lor viață.

ARTICOLE SIMILARE

Are doar 9 ani și își câștigă singură banii! Maria Nicole a lansat videoclipul “Anotimpuri”

Tabu Tabu

Actor din filmul „Twilight”, găsit mort în propria locuință, alături de iubita lui

Andreea Damian

Smiley vorbește pentru prima dată despre căsătoria cu Gina Pistol

Andreea Damian

Tora Vasilescu, revoltată după ce a primit factura la curent

Andreea Damian

De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?

realitatea

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra

realitatea

Scrie un comentariu