Tabu
PEOPLE Slider

Ce intervenție și-a făcut gimnasta Diana Bulimar

diana bulimar

Diana Bulimar, fosta campioană europeană la gimnastică (medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012), a suferit în urmă cu câteva zile o intervenție chirurgicală complexă – deviație de sept și rinoplastie – pe care a amânat-o ani buni de la momentul în care aflase diagnosticul.
„Știam despre necesitatea aceastei operații de cel puțîn 8 ani de zile, dar nu am avut curajul necesar și nici nu am dat de vreun doctor care să pară mai “gentil”. Septul mult timp nu m-a deranjat în mod exagerat, dar asta pentru că nu eram îndrăgostită de fotografie la acel moment. Și totuși ușor, ușor am realizat că nasul meu devine din ce în ce mai strâmb și mă deranja acest lucru în poze, unde trebuia să țin cont de anumite unghiuri sau să le prelucrez. Cât privește respirația, despre modul deficitar în care am respirat, nici nu mai are rost să vorbim. În apărarea mea pot spune însă că, fiind implicată activ în gimnastică, unde timpul e foarte prețios – din 12 ore, 8 mă antrenăm, am decis că nu am timp pentru recuperare și am optat pentru niște variante mai puțin naturale”, povestește celebra gimnastă. Dr. Florin Juravle, chirurg estetician de top, cu peste 20 de ani de experiență, și dr. Răzvan Filip, chirurg ORL, unii dintre cei mai bine cotați chirurgi ai momentului, au fost aleși de către Didi Bulimar să formeze echipa de intervenție. Cum a decurs operația din punctul ei de vedere? „Operația a fost cu ochii închiși pentru mine… am dormit extraordinar! M-am trezit cu gândul că voi fi toată vanată și umflată, dar pare-se că m-am înșelat. Eram amețită, ceea ce e normal după o anestezie generală. Vânătăile nu au stat pe fața mea decât pentru puțîn timp, practic la doar 10 zile de la intervenție pot spune că fața mea e chiar bine! Iar nasul? Eu mi-am dorit un nas respirabil și o mică modificare estetică. După o săptămână de la operație mi-a fost dată jos atela și pot spune că am fost uimită de cât de bine arată acum năsucul. Este drept, cu câteva ațe înăuntru, dar atât de frumos! Sunt extrem de fericită! Știu că domnul doctor Juravle mi-a spus să stau liniștită, dar va spun aici în secret că am mers până acasă, la Timișoara unde, cu ocazia acestui eveniment din viața mea, am lansat primul meu vlog în care am vorbit atât prin cuvinte, cât și prin imagini cum a decurs operația și m-am simțit foarte normal, deci fără vreun disconfort”, adaugă simpatica fosta gimnastă, în prezent antrenoare la un club din București (Otopeni).

diana bulimar si doctorulPotrivit dr. Florin Juravle, activitatea fizică susținută este interzisă în următoarea lună de la operație, motiv pentru care fosta gimnastă a redus substanțial efortul, renunțând pentru moment la antrenamentele pe care le oferă micuților cu care lucrează. „Operația Dianei Bulimar a fost una complexă, dar care a decurs foarte bine. Problemele respiratorii și reconstrucția nasului au necesitat cca 3 ore de muncă in echipa. Dacă funcțiile respiratorii sunt deja restabilite, pacienta fiind deja capabilă să respire mai bine, in privința aspectului estetic, chia dacă diferențele sunt deja vizibile, putem vorbi despre o perioada mai lungă de recuperare, care se poate întinde până la aproximativ 6-8 luni. De abia atunci ne putem referi un rezultat final”, a declarat Dr. Florin Juravle, medic chirurg-estetician. Cu toate acestea, Didi Bulimar revine in atenția fanilor prin apariții publice începând cu această săptămâna. „Sunt foarte îndrăgostită de noul meu nas, mă privesc in oglindă de plăcere, mult mai des că înainte. Respir mult mai bine, chiar și estetic eu văd deja diferența. De aceea sunt decisă să revin alături de fanii mei foarte curând”, spune Diana Bulimar.

ARTICOLE SIMILARE

Iubitorii de sushi și de sashimi trebuie să știe că mâncarea aceasta e periculoasă

realitatea

Actriță celebră, violată de tatăl vitreg până la 14 ani. Dezvăluiri cutremurătoare

Andreea Damian

Cele mai cunoscute vedete care joacă la cazino

Andreea Damian

Rachel Weisz le cere scenariștilor roluri feminine mai puternice și complexe

Andreea Damian

Coco Chanel – adevărata poveste din spatele succesului

Andreea Damian

Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon

Andreea Damian

Scrie un comentariu