Tabu
Image default
PEOPLE

Ce intervenții și-au făcut Brigitte și Florin Pastramă

Simpaticii soți Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, bine cunoscutul cuplu care au început o relație în timpul unui reality-show celebru, au decis să apeleze la doctorii esteticieni pentru o serie de intervenții în zona feței și a gâtului.
Cei doi au apelat la proceduri de înfrumusețare a tenului: Florin Pastramă a optat pentru tratamentul cu botox având ca scop netezirea ridurilor, intervenție realizată în 3 zone, procedura minim invazivă „Baby face” care oferă pielii un aspect reîntinerit, și totodată a ales și Dermapen-ul, folosit de asemenea la întinderea, ridicarea și întinerirea pielii.

Florin & Brigitte Pastramă„Brigitte a ales un stimulator de colagen pentru ridurile de tip colier din zona gâtului, oferind pielii fermitate, structură și totodată elasticitate. De asemenea, a optat pentru tratamentul cu Radiesse, care acționează asupra pielii – Radiesse este un filler volumizator care restabilește volumul și stimuleaza regenerarea structurii pielii.” a declarat managerul clinicii, Mădălina Brîndușescu. Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență! Este numită „clinica vedetelor” datorită faptului că este preferată de acestea, și este una dintre cele mai bune opțiuni atunci când decizi că vrei o schimbare în bine. Profesionalismul, originalitatea și atenția sunt cele 3 mari principii pe care este bazată clinica Beauty Art Aesthetics.

Florin Pastramă„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte locații în mai multe orașe din România.“, a declarat managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics. Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brîndușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Andreea Damian

Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială

Andreea Damian

N-ai să crezi de unde își cumpără AMI haine

Tabu Tabu

Tavi Ursulescu a scos de la naftalină poze cu Adela Popescu și Elena Gheorghe când erau mici

Tabu Tabu

Prima imagine cu Alexandra Dinu în noul proiect TV

Tabu Tabu

Cum petrec zilele acestea în carantină Lavinia și Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Scrie un comentariu