Tabu
PEOPLE Slider

Ce l-a determinat pe Kanye West să se distanțeze de politică

Kanye West

Kanye West e mai hotărât ca niciodată să nu se mai implice în politică, deși în repetate rânduri și-a arătat sprijinul pentru Donald Trump. Ba chiar l-a îmbrățișat în Biroul Oval de la Casa Albă, motiv pentru care milioane de fani i-au dat unfollow pe Twitter.

Rapperul a declarat, marți, că a fost „folosit pentru a răspândi mesaje” în care nu crede şi că acum se va „distanţa” de politică, scrie The Guardian. Cel mai probabil președințele Trump se va întrista, pentru că l-a numit pe Kanye West cel mai proeminent susținător al său de culoare.

Ne-am putea aștepta totuși ca Donald Trump să-i întoarcă și lui spatele la fel de cum s-a întâmplat și cu membrii comunității LGBT din care face parte și Caitlyn Jenner (fostul sportiv Bruce Jenner), tatăl vitreg al soției sale, Kim Kardashian.

„Ochii mei sunt larg deschişi, iar acum realizez că am fost folosit pentru a răspândi mesaje în care nu cred. Mă distanţez de politică şi mă concentrez pe a fi creativ”, a scris rapperul pe Twitter. Cântărețul de 41 de ani e hotărât să ia distanță și față de o campanie care încurajează afro-americanii să părăsească Partidul Democrat.

Decizia lui vine la doar trei săptămâni după ce s-a întâlnit cu Donald Trump. Pe 11 octombrie, Kanye West s-a lansat într-un discurs nearticulat de 10 minute în care a spus că Trump l-a făcut să se simtă ca un supererou. West a purtat la întâlnire o şapcă roşie pe care era imprimat textul „Să facem America din nou măreaţă”, sloganul lui Trump din timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale, în 2016.

ARTICOLE SIMILARE

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Andreea Damian

De 8 Martie primele femei ale politicii din România au gătit, cele din Spania au protestat

Dora Constantinovici

Nuanța de păr pe care toate femeile și-o doresc anul acesta

Andreea Damian

Vedete nascute pe 22 august!

realitatea

Cum se relaxează în weekend Adelina Pestrițu

Tabu Tabu

Contraceptivele întăresc relația de cuplu dar uneori pot provoca depresie

Andreea Damian

Scrie un comentariu