Home > Fashion > Ce le recomandam barbatilor sa poarte pe covorul rosu

Ce le recomandam barbatilor sa poarte pe covorul rosu

Seara Oscarurilor le da batai de cap nu numai actritelor, dar si actorilor. Desi ele sunt cele care depun cele mai mari eforturi pentru a arata bine, nici barbatii nu trebuie sa isi neglijeze tinuta. Asa ca iata cateva sfaturi despre ce ar trebui sa faca actorii pentru a arata bine pe covorul rosu:

1. Sa nu poarte pantofi sport. In afara cazului in care, ca si Justin Bieber, au 16 ani, barbatii ar trebui sa ramana la pantofii din piele, ca sa nu riste sa-si strice intreaga tinuta din cauza acestora.
2. Sa nu poarte papion de dimensiuni gigantice. Papionul nu are nicio legatura cu egoul posesorului, deci nu este nicio problema daca nu se rasfrange foarte mult peste rever. Iar daca poarta cravata, cu atat mai bine.
3. Sa nu poarte haina cu reverele orientate in jos si rotunjite. Astfel posesorul va evita sa arate ca Hugh Hefner pe covorul rosu.
4. Sa poarte Tom Ford. De fapt aceasta este regula de aur. Anul trecut Colin Firth, Alec Baldwin si Steve Martin au ales fracuri, marca Tom Ford si ne amintim cu toti cat de bine au aratat.

Articole asemanatoare
TOP 10 Cele mai bune filme care au luat Oscarul pentru “Cel mai bun film străin”
Cele mai urate rochii de Oscar din toate timpurile – FOTO
Cum poți trece mai ușor peste stresul cauzat de o nominalizare la Oscar
CULINAR TABU: Crostini cu carne crudă și sos de ridichii

Comenteaza acest articol

Ce le recomandam barbatilor sa poarte pe covorul rosu

by realitatea   1 min
0