Tabu
Image default
PEOPLE

Ce loc au ales Anca Serea și Adi Sînă pentru prima vacanță după izolare

După ce au stat aproape 3 luni în izolare, Anca Sînă Serea și Adi Sînă au plecat, în sfârșit, într-o vacanță după multă vreme. Iată că cei doi soți îndrăgostiți s-au relaxat împreună într-un loc de vis și au ținut să-și anunțe și fanii de pe rețelele de socializare unde sunt și care sunt condițiile de acolo.

anca sina-adi sana familie
anca sina-adi sana familie

Iar după ce s-au relaxat și s-au distrat cu o parte din copiii lor, fermecătoarea fostă vedetă de televiziune a publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare. “Bună dimineața ❤️! Am avut norocul de a ne află zilele acestea în Delta, într-o mini-excursie în familie. Am descoperit cu această ocazie minunățiile acestui colț de natură pe care nu-l mai vizitasem de ani buni, bogățiile care se găsesc aici și pe care nici nu le bănuiam. Pe lângă peisajele superbe, apusurile și răsăriturile fiind cu adevărat de poveste, natura pare că ne așteaptă la fiecare colțișor. Putem admira plante nebănuite, dar și animale și insecte pe care nu le cunoșteam.

anca serea in delta
anca serea in delta

Ne-am plimbat printr-o mulțime de locuri și am sorbit fiecare priveliște! Apa care este pretutindeni te relaxează instantaneu și îți conferă senzația de supremație a naturii asupra omului. În plus, oamenii de aici sunt extrem de amabili și ospitalieri, iar mâncarea, naturală și de calitate, este delicioasă. Chiar dacă nu ești copil, nu ai cum să nu pleci fascinat din Delta. Avem o țară minunată, iar unele locuri merită să fie vizitate pentru că îți hrănesc sufletul. Mergeți și voi în Deltă, va asigur că nu veți regretă”, a scris Anca Serea pe pagină ei de vedetă.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Mila Kunis nu vrea să mai joace alături de Ashton Kutcher

Andreea Damian

Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ. Anamaria Prodan, reacție incredibilă

Andreea Damian

Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

realitatea

Kate Middleton, cadou nepotrivit de la prințul William: „Era să ne despărțim din cauza lui!”

Andreea Damian

Emma Stone a trăit momente cumplite: „Am crezut că mor”

Andreea Damian

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Andreea Damian

Scrie un comentariu