Home > beauty > Ce machiaj și coafură a purtat Meghan Markle în ziua nunții sale

Ce machiaj și coafură a purtat Meghan Markle în ziua nunții sale

meghan markle

Meghan Markle a impresionat pe toată lumea prin simplitatea și eleganța de care a dat dovadă la nunta regală cu Prințul Harry. După rochia de mireasă, machiajul și coafura pe care le-a purtat în ziua nunții au fost detaliile pe care multă lume le-a așteptat cu nerăbdare.

Așa cum ne-a obișnuit, Meghan a optat pentru un machiaj de mireasă natural, cu accent discret pe ochi și sprâncene. Buzele au fost colorate și ele într-o nuanță nude. Pistruii ei, o mare provocare pentru make-up artiști, au fost lăsați la vedere pentru a întregi aspectul natural al tenului. Pleoapele au fost conturate în nuanțe gri, cu tentă smokey, iar centrul de interes este conturul ochilor, accentuat cu un creion kohl. Look-ul ei a fost completat cu gene bogate și un fard de obraz strălucitor, în culoarea piersicii.

Machiajul lui Meghan din ziua nunții a fost realizat de prietenul ei, make-up artistul Daniel Martin. Cu ajutorul său, mireasa a rămas fidelă stilului cu care ne-a obișnuit deja, adică unul minimalist, dar foarte elegant.

Meghan Markle a fost o prințesă modernă în ziua nunții. Legat de coafură, ea a îmbinat clasicul cu influențele mondene. A optat pentru un coc jos, extrem de elegant, cu o cărare pe mijloc și câteva suvițe lăsate libere, pe care le-a ascuns discret după ureche, asemenea celebrităților de la Hollywood. Cocul a fost accesorizat de o tiara din platină cu diamante aplicate și un voal delicat de 5 metri, brodat manual cu flori specifice celor 53 de state membre Commonwealth. În plus, Ducesa de Sussex a selectat încă 2 flori preferate, una britanică și una americană. Hairstilistul Serge Normant este cel care s-a ocupat de părul lui Meghan.

Astfel, proaspăta soție a prințului Harry a transformat un look de mireasă clasic într-unul de poveste.

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi
prințesa diana
Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Comenteaza acest articol

Ce machiaj și coafură a purtat Meghan Markle în ziua nunții sale

by Andreea Damian   1 min
0