Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce mai face și cum arată acum Raluca de la Angels? Cântăreața are 5 copii și pregătește un nou proiect muzical

„Așa-s băieții, umblă numai după fete – roșcate, blonde, șatene și brunete” – acesta este refrenul care ne-a înnebunit în anii ’90 fetele din trupa “Angels”. Raluca și Monica s-au întâlnit prin intermediul lui Costi Ioniță și au avut un succes răsunător. Apoi s-au lăsat de muzică și au intrat apoi într-un con de umbră.

Monica Ene, fosta componentă a trupei Angels, a intrat în televiziune, unde are propria emisiune, are o fetiță mare și s-a căsătorit a doua oară. Dacă în momentul în care au decis să o ia pe drumuri separate, Raluca s-a îndreptat spre o carieră solo, Monica a decis să se dedice familiei. Între timp lucrurile s-au inversat.

Monica Ene, alături de fiica sa

Raluca Blejușcă are 34 de ani, este căsătorită și este mamă a 5 copii – Serafim (12 ani), Cassian (10 ani), Emilian (6 ani), Maria (7 ani) şi Anastasia (3 ani).

Raluca are 5 copii

După o pauză destul de mare, în care s-a dedicat exclusiv familiei, artista a revenit în showbiz. Raluca postează noile ei piese pe youtube și pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei.

Cântăreața va face un duet cu Pepe pentru emisiunea lui din data de 3 februarie, care va fi difuzată pe contul artistului de YouTube. Cei doi cântăreți se află la prima lor colaborare. Raluca și Pepe se vor juca imitând nume ca Celine Dion, Paula Seling și Laura Bretan, scrie Click!.

ARTICOLE SIMILARE

Gestul fără precedent pe care regina Elisabeta l-a făcut pentru mama lui Meghan

Andreea Damian

Cu ce se confrunta gravidele atunci cand cumpara haine de toamna-iarna?

realitatea

Marion Cotillard a studiat clanul Kardashian ca să se pregătească pentru un rol

Andreea Damian

Dovadă științifică: îmbrățișarea după o ceartă vă poate face să vă simțiți mai bine

realitatea

Doinița Oancea a primit inelul de logodnă! Cine e iubitul actriței

Tabu Tabu

3 retete de briose pentru un sfarsit de iarna gustos

realitatea

Scrie un comentariu