Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce mai face și cum arată acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu

Consuelo Matos și Adrian Mutu formau unul dintre cele mai intens mediatizate cupluri, în urmă cu mai bine de 8 ani. Divorțul focoasei brunete de fostul fotbalist a transformat-o. Fosta soție a lui Adrian Mutu este de nerecunoscut în prezent.

Consuelo, care este originară din Republica Dominicană, s-a întors în țara ei natală, după separarea de „Briliant”. Le are alături de ea și pe cele două fetițe pe care i le-a dăruit lui Mutu, Adriana Lea, de aproape 15 ani, și Maya Vega, de 12 ani.

Ea este în continuare o apariție superbă și cu siguranță întoarce toate privirile în cadrul aparițiilor sale. Deși nu mai are prea multă treabă cu lumea mondenă, păstrează o ținută elegantă și în postările de pe rețelele sociale. Are foarte mulți fani și pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Consuelo duce o viață de lux, pentru că este mândra deținătoare a unei afaceri de milioane de dolari. Fostul fotomodel lucrează în domeniul imobiliarelor și se ocupă de vânzarea de case dintr-un cartier rezidențial de lux din Republica Dominicană, prețul de vânzare fiind de peste un milion de euro. Pe lângă afacerea de milioane de dolari, Consuelo a marcat și apariții în două filme, potrivit prosport.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz şi Catrinel Menghia, nominalizate la Oscarurile românești după ce s-au dezbrăcat în filme

Tabu Tabu

Portalul Realitatea.NET, record de vizitatori în luna aprilie: locul 1 la nivel național în online-ul românesc

realitatea

Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix

realitatea

Un fotomodel Victoria’s Secret și-a pus silicoane după ce și-a alăptat copiii dar regretă enorm

Andreea Damian

Grant Imahara, realizator MythBusters, a murit la 49 de ani

Andreea Damian

Mariah Carey continuă s-o tachineze pe Jennifer Lopez

Andreea Damian

Scrie un comentariu