Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

Nuți, bona angajată de Anamaria Prodan să aibă grijă de copiii ei, a devenit cunoscută după aparițiile în reality show-urile de la televizor, alături de impresară.

Nuți, pe numele ei real Elena Fulgeanu, era bona care avea grijă de fiul cel mic al vedetei, Laurențiu Reghecampf Jr. sau Bebeto, cum era alintat de familie. Dar Nuți se ocupa și de casă. Mulți ani femeia a locuit în casa AneiMaria Prodan, din Snagov și Statele Unite. La un moment, Nuți se mutase în Emiratele Unite Arabe alături de familia Reghecampf.

De-a lungul timpului, sexy-impresara a răsplătit-o din plin pe angajata ei fidelă, cu haine de firmă, bijuterii, vacanţe în America, dar şi cu un salariu bun. În plus, a avansat-o la gradul de asistentă personală. 

De o bună perioadă de timp, bona Anamariei Prodan a dispărut din fotografiile de familie, mai ales că acum Laurențiu Jr. s-a mărit și nu mai are nevoie de bonă.

Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Nuți și ce mai face bona angajată de Anamaria Prodan. Se pare că femeia de 43 de ani ar fi decis să plece din familia Reghecampf și s-ar fi mutat în străinătate alături de Victor, iubitul ei, cel care îi era și sofer Sexy-impresarei, potrivit Impact.ro.

Recent, Laurențiu Reghecampf a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, confirmând zvonurile apărute în presă.

ARTICOLE SIMILARE

Husa pentru telefon din piele artificială reacţionează la ciupit și mângâiat

Andreea Damian

Cum se simte Horațiu Mălăele după ce a fost infectat cu coronavirus

Tabu Tabu

Carmen Negoiță schimbare de look înainte de vacanță

Tabu Tabu

Despărțire șoc în showbiz! S-au despărțit la 4 luni după ce au devenit părinți

Andreea Damian

Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

Andreea Damian

Roxana Vancea ARE PACATE GRELE: “Dupa ce ies de la matinal, ma duc mereu la biserica”

Scrie un comentariu