Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

Nuți, bona angajată de Anamaria Prodan să aibă grijă de copiii ei, a devenit cunoscută după aparițiile în reality show-urile de la televizor, alături de impresară.

Nuți, pe numele ei real Elena Fulgeanu, era bona care avea grijă de fiul cel mic al vedetei, Laurențiu Reghecampf Jr. sau Bebeto, cum era alintat de familie. Dar Nuți se ocupa și de casă. Mulți ani femeia a locuit în casa AneiMaria Prodan, din Snagov și Statele Unite. La un moment, Nuți se mutase în Emiratele Unite Arabe alături de familia Reghecampf.

De-a lungul timpului, sexy-impresara a răsplătit-o din plin pe angajata ei fidelă, cu haine de firmă, bijuterii, vacanţe în America, dar şi cu un salariu bun. În plus, a avansat-o la gradul de asistentă personală. 

De o bună perioadă de timp, bona Anamariei Prodan a dispărut din fotografiile de familie, mai ales că acum Laurențiu Jr. s-a mărit și nu mai are nevoie de bonă.

Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Nuți și ce mai face bona angajată de Anamaria Prodan. Se pare că femeia de 43 de ani ar fi decis să plece din familia Reghecampf și s-ar fi mutat în străinătate alături de Victor, iubitul ei, cel care îi era și sofer Sexy-impresarei, potrivit Impact.ro.

Recent, Laurențiu Reghecampf a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, confirmând zvonurile apărute în presă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce și-a dorit Majda Aboulumosha de ziua de naștere

Tabu Tabu

Alt trend nou nouț care pretinde că mărește productivitatea și te face fericit – „postul de dopamină”

realitatea

Gala Premiilor Gopo, LIVE, online. Unde poți vedea în direct decernarea „Oscarurilor românești”

Andreea Damian

Robin Thicke și Pharrell Williams vor plăti 5 milioane de dolari daune în cazul Blurred Lines

realitatea

Cine nu trebuie să facă vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19. Avertismentul experților

Andreea Damian

Survivor România 2022. Eliminare neșteptată la Survivor

Andreea Damian

Scrie un comentariu