Home > Health > Diete > Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Actorul Dwayne Johnson poreclit și The Rock are un fizic impresionant. Dar pentru a-și menține dimensiunile, lucrează intens grupele de mușchi. Nici meniul său nu este neglijat, mesele sale însumând peste 5.000 de calorii pe zi. O cantitate uriașă, ținând cont că un bărbat obișnuit consumă circa 2.500 de calorii pe zi.

Fostul luptător de wrestling își ține fanii la curent cu schimbările și obiceiurile sale culinare. Recent, a dezvăluit pe Instagram cum arată o masă de-a sa când nu se află la dietă. Cei 121 de milioane de urmăritori au rămas șocați de cantitatea imensă de sushi pe care starul din „Fast&Furious” se pregătește s-o mănânce. Actorul de 46 de ani le-a arătat fanilor cum arată un weekend obișnuit, când e acasă cu familia sa.

Peste 90 de bucăți de sushi erau așezate frumos pe platouri în fața lui Dwayne Johnson. Și ne-a convins pe toți! Iubește la nebunie mâncarea japoneză și filmele de pe Netflix.

Fanii lui au reacționat imediat. „Prea multă mâncare pentru un singur om”, a scris cineva. „Când vei termina de mâncat atâta mâncare?”, a comentat un alt utilizator.

Dwayne Johnson măsoară 1.96 metri și cântărește circa 115 kilograme, fără să aibă însă vreun surplus de grăsime. De obicei, e adeptul unei diete bogată în proteine. Uneori își permite să facă o pauză. Antrenorii săi știu de acest „cheat day” și îl lasa pe star să se bucure de „alimente interzise”, în cazul de față sushi.

Articole asemanatoare
Cel mai bine plătiți actori
Cel mai bine plătiți actori în 2020
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor din lume în 2019
Dwayne Johnson
Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit
emily blunt
Emily Blunt va încasa un salariu șocant de mic față de colegul ei de distribuție Dwayne Johnson

Comenteaza acest articol

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

by Andreea Damian   1 min
0