Tabu
PEOPLESlider

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Actorul Dwayne Johnson poreclit și The Rock are un fizic impresionant. Dar pentru a-și menține dimensiunile, lucrează intens grupele de mușchi. Nici meniul său nu este neglijat, mesele sale însumând peste 5.000 de calorii pe zi. O cantitate uriașă, ținând cont că un bărbat obișnuit consumă circa 2.500 de calorii pe zi.

Fostul luptător de wrestling își ține fanii la curent cu schimbările și obiceiurile sale culinare. Recent, a dezvăluit pe Instagram cum arată o masă de-a sa când nu se află la dietă. Cei 121 de milioane de urmăritori au rămas șocați de cantitatea imensă de sushi pe care starul din „Fast&Furious” se pregătește s-o mănânce. Actorul de 46 de ani le-a arătat fanilor cum arată un weekend obișnuit, când e acasă cu familia sa.

Peste 90 de bucăți de sushi erau așezate frumos pe platouri în fața lui Dwayne Johnson. Și ne-a convins pe toți! Iubește la nebunie mâncarea japoneză și filmele de pe Netflix.

Fanii lui au reacționat imediat. „Prea multă mâncare pentru un singur om”, a scris cineva. „Când vei termina de mâncat atâta mâncare?”, a comentat un alt utilizator.

Dwayne Johnson măsoară 1.96 metri și cântărește circa 115 kilograme, fără să aibă însă vreun surplus de grăsime. De obicei, e adeptul unei diete bogată în proteine. Uneori își permite să facă o pauză. Antrenorii săi știu de acest „cheat day” și îl lasa pe star să se bucure de „alimente interzise”, în cazul de față sushi.

ARTICOLE SIMILARE

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani buni. Sunt adulți în toată regula!

Andreea Damian

Cum ne protejăm pielea de orice afecțiune în vremea coronavirusului

Tabu Tabu

Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii

Andreea Damian

Oana Zăvoranu și-a scos la vânzare hainele din garderoba personală, în valoare de peste 500.000 de euro

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Andreea Moldovan, „casnica” de la MasterChef

Andreea Damian

Scrie un comentariu