Tabu
Image default
PEOPLE

Ce mândri sunt de fetele lor Pepe, Virgil Ianțu și Cabral

Sunt câteva vedete masculine de la noi care sunt foarte fericite pentru că sunt tati de fete. Este cazul și a doi prezentatori de televiziune, deveniți și actori între timp, Virgil Ianțu și Cabral Ibacka și unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de la noi, Pepe – Ionuț Pascu, care sunt tati de fete și sunt foarte mândri de fetele lor
Se știe că Pepe (40 de ani) are o căsnicie fericită cu din 2014 cu Raluca Pastramă, după ce mulți ani a fost însurat cu Oana Zăvoranu. Cei doi au împreună două frumuseți de fetițe, Maria și Rosa Alexandra Pascu. Pe cea din urmă îndrăgitul solist a sărbătorit-o zilelele trecute când micuța Rosa a aniversat 5 anișori și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. “Astăzi este numai şi numai despre ROSA, iubirea mea, prinţesa mea care împlineşte 5 ani !!!”, a scris solistul pe pagină lui de socializare.

virgil iantu si yasmina
virgil iantu si yasmina

La rândul lui, Virgil Ianțu (49 de ani) este un tată de adolescență, căci are o fiica foarte frumoasă, Yasmina. “Fiică-mea este mai mult decât puteam să-mi doresc. Normal că avem discuţîi, e firesc să avem discuţii legate de formarea şi dezvol­tarea ei. Ea înţelege şi mă bucură că pot dis­cută asta cu ea. Nu e vreo tocilară, dar este responsabilă şi ştie ce are de făcut la şcoală. O mai tragem de mânecă, dar când se apucă de lecţii, chiar face treabă. Are rezultate foarte bune. Şi este un copil foarte vesel, cu simţul umorului, iar eu îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ea”, povestea tatăl ei.

fiica-lui-cabral inoke
fiica-lui-cabral inoke

La rândul lui, Cabral (42 de ani) are două fiice, Inoke cu Luana Mitran și a două, cu Andreea Pătrașcu, Namiko. Fiice de care prezentatorul de televiziune este foarte mândru.

ARTICOLE SIMILARE

Imaginea zilei vine de la Loredana. Vedeta, cu sânii goi, pe Instagram (FOTO)

Andreea Damian

Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea

Tabu Tabu

Ioana Năstase, detalii șocante despre bătaia încasată: „Nu ştiam dacă mai ies vie!”

Andreea Damian

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Prima vedetă de la noi suspectă de corona virus. S-a izolat deja împreună cu familia

Tabu Tabu

Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Andreea Damian

Scrie un comentariu