Tabu
Image default
PEOPLE

Ce mândru este Marius Tucă de fiica lui, frumoasă Daria

Puțini dintre cititorii noștri știu cum că îndrăgitul om de radio și televiziune este și tată și are o fiica pe care o cheamă Daria. Iată că Marius Tucă și-a călcat pe inima și a scos de ls naftalină o fotografie frumoasă cu el și fiica să pe care a postat-o pe rețelele de socialziare și a scris un mesaj care a primit o mulțime de aprecieri.
Tatăl Marius Tucă i-a făcut o dedicație specială fiicei sale, Daria, care zilele trecute a împlinit 22 de ani. Lângă fotografia respectivă cu cei dpi omul de radio și televiziune a scris și un mesaj, mai bine zis un mesaj de la mulți ani pentru fiica lui.

marius tuca si daria
marius tuca si daria

 

“La mulți ani, Daria! 29 iulie 1998. Aşa s-a născut şi lumea, Cu zâmbetul pe buze, senină, Scăldată în ea şi în lumină, Ca-n ziua aceea a ta, Desprinsă din calendarul vieţii, Şi ruptă din Răi şi Univers, Învelită în scutece de abur, Aburul unei dimineţi de vară, Iar tu erai atât de frmoasă, Leoaică născută din coama lumii, Muşcând din aer şi din sânul mamei, Lapte din comete, din lumina lunii. Marius Tucă”. Fără alte cuvinte, am putea spune că acest mesaj a fost unul impresionant pentru cei care l-au citit și i-au urat ei toate cele bune fiicei lui Marius Tucă. Daria Ana Tucă își dorea în trecut să devină regizor, nu ce a luat drumul pe care l-a ales tata.

ARTICOLE SIMILARE

Din ce câștigă Mihai Traisatriu bani de când nu mai sunt concerte

Tabu Tabu

Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare

Andreea Damian

Loredana, din ce în ce mai sexy pe internet

Tabu Tabu

Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!

realitatea

Ce exerciții fizice recomandă Hilaria Baldwin pentru o viață sexuală mai bună

Andreea Damian

Ce aniversează zilele acestea Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Tabu Tabu

Scrie un comentariu