Tabu
Image default
PEOPLE

Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui

Îndrăgitul solist Alex Velea a împlinit pe 13 mai frumoasă vârstă de 36 de ani. În plină pandemie, a fost o aniversare atipică, însă i-a avut alături pe cei dragi și a primit o mulțime de telefoane și mesaje de felicitare dar și cadouri de la prieteni și fani.
Printre aceste cadouri a fost un tort foarte arătos dar și un mesaj de la superba lui soție Antonia. Pentru că vedeta i-a scris iubitului ei Alex Velea un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pe care îl puteți citi în continuare. Iar lîngă el a publicat o imagine alb negru cu ei doi. “Eu nu cred că înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de ține. Eu nu cred că înțelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om

tort alex velea
tort alex velea

atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit! Este o chimie rar întâlnită între noi și îmi doresc că Dumnezeu să aibă grijă de noi și să ne protejeze de negativitatea din jur că să ajung să te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci când vom imbatrani. Sincer….o să îmi fie dor de tine când ieșim din această carantină….truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday! @iamvelea”, a scris Antonia. Care va lansa și ea în câteva zile un nou videoclip!

ARTICOLE SIMILARE

Prințesa Eugenie, decizia care scandalizează Casa Regală britanică. Merge pe urmele vărului ei?

Andreea Damian

Top 5 actrițe din România mai în vârstă decât iubiții lor din viața reală

Tabu Tabu

Olivia Addams, videoclip împotriva bullyingului

Tabu Tabu

Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

Tabu Tabu

Premiile Grammy 2020. Femeile domină lista nominalizărilor

Andreea Damian

Geanina Ilieş iubeşte în secret de şapte ani acelaşi bărbat şi vrea să devină mamă din nou

Tabu Tabu

Scrie un comentariu