Home > Vedete > Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui

Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui

alex velea si antonia

Îndrăgitul solist Alex Velea a împlinit pe 13 mai frumoasă vârstă de 36 de ani. În plină pandemie, a fost o aniversare atipică, însă i-a avut alături pe cei dragi și a primit o mulțime de telefoane și mesaje de felicitare dar și cadouri de la prieteni și fani.
Printre aceste cadouri a fost un tort foarte arătos dar și un mesaj de la superba lui soție Antonia. Pentru că vedeta i-a scris iubitului ei Alex Velea un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pe care îl puteți citi în continuare. Iar lîngă el a publicat o imagine alb negru cu ei doi. “Eu nu cred că înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de ține. Eu nu cred că înțelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om

tort alex velea

tort alex velea

atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit! Este o chimie rar întâlnită între noi și îmi doresc că Dumnezeu să aibă grijă de noi și să ne protejeze de negativitatea din jur că să ajung să te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci când vom imbatrani. Sincer….o să îmi fie dor de tine când ieșim din această carantină….truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday! @iamvelea”, a scris Antonia. Care va lansa și ea în câteva zile un nou videoclip!

Articole asemanatoare
matteo
Antonia și Ilinca Vandici au fost invitate la botezul fiicei lui Matteo
antonia isi serbeaza ziua
Antonia încinge din nou Internetul cu fotografii sexy! Solistei i s-a amânat primul concert după izolare
antonia
Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă
antonia isi serbeaza ziua
Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan

Comenteaza acest articol

Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui

by Tabu Tabu   1 min
0