Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce motive are Mădălina Ghenea să fie mai fermecătoarea ca niciodată

Îndrăgita actriță de origine română se află în continuare în Italia, alături de fiica ei și este mereu prezentă pe rețelele de socializare. Mădălina Ghenea vorbește cu fanii, postează diferite mesaje și amintiri dar și imagini cu fiica sa sau cu noutățile din viața ei. Iar recent și-a uitmit fanii de pe rețelele de socializare.

cosuri flori pentru madalina ghenea
cosuri flori pentru madalina ghenea

Se știe că actrița a trecut în urmă cu câteva săptămâni printr-o despărțire de iubitul ei italian, miliardarul Leonardo Del Vecchio, de 24 de ani. Povestea lor pare să fi ajuns la final din cauza tatălui iubitului, însă Mădălina a mers mai departe. Iar zilele trecute a avut parte de o surpriză despre care nu a povestit prea multe, însă a publicat doar imagini pe rețelele de socializare.

cosurile cu flori ale madalinei ghnea
cosurile cu flori ale madalinei ghnea

Pentru că actrița a primit 3 coșuri imense de flori, trandafiri roșii pe care abia i-au adus doi bărbați. Femeia a publicat imagini și filmulețe pe instatstory cu momentul aducerii florilor și apoi și-a fotografiat fiica printre ele. Mai mult, în ultimele zile vedeta a publicat imagini foarte sexy cu ea din ședințe foto și un anume Radu i-a dat tag într-o postare în care scria că este foarte obsedat de ea și că o

fiica madalinei ghenea printre flori
fiica madalinei ghenea printre flori

 

place enorm. Posibil că acest nou bărbat să-i fi făcut cadou trandafirii actriței și să fie cel care o iubește în secret. Femeia nu a făcut niciun comentariu la fotografiile cu superbele buchete de flori care i-au inundat casa. Ce se va întâmpla cu viața particulară a vedetei rămâne de văzut.

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 76. Nicușor Dan, eternul candidat, a câștigat Capitala. Magazinele chinezești cu rățuște de baie, luate cu asalt

Tabu Tabu

Andreea Esca, sărbătoare specială în familie

Tabu Tabu

Declarație de sustenabilitate: Vogue Italia a înlocuit modelele de pe coperta din ianuarie cu ilustrații

Andreea Damian

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzații grave de agresiune sexuală împotriva minorilor

Andreea Damian

Dana Budeanu, reacție violentă după ce Andreea Esca a dezvăluit că are Covid

Andreea Damian

Cum are grijă solista Ruby de câinii ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu