Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce mult a slăbit Gina Pistol după naștere! A postat imaginile pe Instagram

Gina Pistol a devenit mamă pe 9 martie. Vedeta a adus pe lume o fetiță, căreia i-a pus numele Josephine Ana. Prezentatoare de televiziune este copleșită, fiind și primul ei copil.

Iubita lui Smiley a născut prin cezariană și a declarat că s-a recuperat destul de ușor, primele două zile fiind însă destul de dificile. Maternitatea nu este ușoară, recunoaște Gina.

Cu toate că Gina Pistol a luat câteva kilograme în timpul sarcinii și s-a plâns pe tot parcursul acesteia că are probleme de retenția de apă și durerile cauzate de picioarele umflate, acum, totul a trecut. Vedeta a început să poarte haine speciale pentru remodelarea de după naștere, așa că a vrut să le arate fanilor cum arată, la două săptămâni după ce a adus-o pe lume pe fetiță.

Din clipul postat pe InstaStory se poate vedea că Gina aproape a revenit la forma de dinainte să rămână gravidă. A ajutat-o lenjeria modelatoare pe care a purtat-o, fiind specială pentru post-partum, dar, cel mai probabil, și dieta sănătoasă pe care o adoptă.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai sexy femeie din lume a anunțat că e însărcinată cu primul copil

Andreea Damian

Leapșa pe marile ecrane – TAG – comedie după fapte reale

Dora Constantinovici

Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu

Tabu Tabu

Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?

realitatea

O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

Andreea Damian

Când vor trăi bărbații la fel de mult ca femeile? Prin 2032, spun experții

realitatea

Scrie un comentariu