Tabu
Image default
FASHIONSlider

Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții

Cea mai nouă găselniță în materie de nunți este buchetul de… pizza! Aranjamentul „floral” are mare priză la miresele nonconformiste, care-și doresc un buchet de mireasă ieșit din comun. Florile naturale sau de hârtie și-au cam pierdut din farmec. Noul buchet de pizza este preferatul multor mirese. Nu numai că dă bine în poze, dar este și foarte gustos.

Lanţul de restaurante Villa Italian Kitchen din New York City a găsit această idee nostimă pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Cei care vor să-şi facă nunta în localurile sale pot primi, gratuit, un aranjament de pizza sub formă de buchet al miresei şi o bucată de pizza pe post de floare la butonieră.

Stilistul Jessie Bearden creează aranjamentele „florale” din aluat şi umplutură proaspete. Pizza este preparată din brânză mozzarella, roşii mici de California şi salam pepperoni. Iar mirii sunt de-a dreptul fascinați de rezultat.

Cei interesați de aceste aranjamente nu le pot comanda, din păcate, pentru nunta lor. Reprezentanții lanțului de restaurante a anunțat că ele vor fi premiile din cadrul unei competiții care tocmai s-a incheiat și doar câțiva norocoși câștigători, care se vor căsători înainte de 30 septembrie, se vor bucura de ele.

https://www.instagram.com/p/BjxDYCUFB9v/?utm_source=ig_embed

Cei mai îndrăzneți, pot alege în locul tradiționalului tort de nuntă pizza. Invitații nu numai că vor fi rămâne surprinși, dar vor degusta cea mai gustoasă pizza din lume, spun reprezentații restaurantului.

https://www.instagram.com/p/BShLIbjhNUy/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/8ZEkJHKJtL/?utm_source=ig_embed

ARTICOLE SIMILARE

Cate Blanchett va prezida juriul internaţional al Festivalului de Film de la Veneţia

Andreea Damian

Papagalii dependenți de opiu distrug fermele de maci din India

Andreea Damian

Drake vinde o lumânare parfumată care miroase a … Drake

Andreea Damian

Tatăl Mădălinei Manole a murit de coronavirus

Tabu Tabu

Tibi Ușeriu, campion al treilea an consecutiv la ultramaratonul de la Cercul Polar

Andreea Damian

Divorț răsunător în showbiz! Se despart după 18 ani de mariaj

Andreea Damian

Scrie un comentariu