Home > Fashion > Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții

Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții

pizza

Cea mai nouă găselniță în materie de nunți este buchetul de… pizza! Aranjamentul „floral” are mare priză la miresele nonconformiste, care-și doresc un buchet de mireasă ieșit din comun. Florile naturale sau de hârtie și-au cam pierdut din farmec. Noul buchet de pizza este preferatul multor mirese. Nu numai că dă bine în poze, dar este și foarte gustos.

Lanţul de restaurante Villa Italian Kitchen din New York City a găsit această idee nostimă pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Cei care vor să-şi facă nunta în localurile sale pot primi, gratuit, un aranjament de pizza sub formă de buchet al miresei şi o bucată de pizza pe post de floare la butonieră.

Stilistul Jessie Bearden creează aranjamentele „florale” din aluat şi umplutură proaspete. Pizza este preparată din brânză mozzarella, roşii mici de California şi salam pepperoni. Iar mirii sunt de-a dreptul fascinați de rezultat.

Cei interesați de aceste aranjamente nu le pot comanda, din păcate, pentru nunta lor. Reprezentanții lanțului de restaurante a anunțat că ele vor fi premiile din cadrul unei competiții care tocmai s-a incheiat și doar câțiva norocoși câștigători, care se vor căsători înainte de 30 septembrie, se vor bucura de ele.

https://www.instagram.com/p/BjxDYCUFB9v/?utm_source=ig_embed

Cei mai îndrăzneți, pot alege în locul tradiționalului tort de nuntă pizza. Invitații nu numai că vor fi rămâne surprinși, dar vor degusta cea mai gustoasă pizza din lume, spun reprezentații restaurantului.

https://www.instagram.com/p/BShLIbjhNUy/?utm_source=ig_embed

Articole asemanatoare
familie andreea berecleanu
Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus
pizza
Nutriționiștii spun că pizza e mai sănătoasă decât cerealele pe care le consumi la micul dejun
mireasa
Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur
mireasă
Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale

Comenteaza acest articol

Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții

by Andreea Damian   1 min
0