Home > beauty > CE NEDREPTATE! O fata superba a fost mutilata oribil!

CE NEDREPTATE! O fata superba a fost mutilata oribil!

Avea 19 ani și o viață întreagă înainte în momentul în care a făcut greșeala teribilă PE CARE, POATE, ȘI TU O FACI! Se afla la volan și, în același timp, scria un mesaj pe telefon. Va regreta acest lucru toată  viața.

Este povestea cutremurătoare a a unei tinere care și-a pierdut prietenii, viața fericită și bucuria tinereții din pricina unei prostii. Mărturiile sale te vor pune pe gânduri de fiecare dată când, aflat la volan, vei pune mâna pe telefon.

A făcut accident, a rămas desfigurată, nu mai are un ochi, nu poate plânge și ia zilnic pastile pentru a putea dormi. De disperare, a ajuns să scrie pe rețelele de socializare mesaje uluitoare prin care cere un strop de afecțiune. Prietenii au părăsit-o. Alături i-au rămas doar părinții, îndurerați de faptul că fiica lor, una dintre cele mai frumoase și populare fete din liceu, este acum o ființă respingătoare.

Au ales să nu rămână pasive în fața fenomenului, așa că atât mama, cât și fiica vorbesc public în școli și în alte locuri publice despre drama care le-a marcat viața. Totul, în speranța că ceva se va schimba în percepția oamenilor de a folosi telefonul mobil în timp ce se află la volan.

Atenția, imaginile vă pot afecta emoțional! Mai mult pe www.a1.ro

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi
Adevarul tragic despre moartea fratelui lui Stefan Banica Jr
Incredibil! De ce s-a prabusit elicopterul la Siutghiol!
SOC: Cel mai cinic interviu! Foto …si o mare surpriza!

Comenteaza acest articol

CE NEDREPTATE! O fata superba a fost mutilata oribil!

by realitatea   1 min
0