Tabu
LIFESTYLE Slider

Ce noutăți are Dubaiul pentru turiștii care vin în perioada asta în vacanță

dubai burj Khalifa (Dusk) Panorama

Dubai lansează eticheta „Asigurat Dubai” pentru unitățile turistice și de retail care sunt în conformitate cu protocoalele privind sănătatea și siguranța. În condițiile în care orașul și-a redeschis porțile pentru turiști încă din 7 iulie, eticheta „Asigurat Dubai” face parte din eforturile autorităților de a promova Dubai drept una dintre cele mai sigure destinații din lume.

oras dubai
oras dubai

Dubai a lansat un program de conformare pentru a certifica și recunoaște hotelurile și unitățile de retail, localurile care servesc mâncare și băutură și atracțiile turistice care au implementat toate protocoalele sanitare pentru prevenirea și gestionarea COVID-19, ca parte a eforturilor depuse de autorități pentru a se asigura că metropola este pregătită pentru orice. Eticheta „Asigurat Dubai” creată special pentru acest scop va fi emisă gratuit și va fi valabilă timp de 15 zile. Va fi reînnoită la fiecare două săptămâni, după o verificare amănunțită efectuată de inspectori ai autorităților competențe. Având în vedere că numeroase facilități publice și private s-au redeschis, inclusiv plaje, mall-uri, restaurante, piscine și terenuri de golf, iar diverse activități populare s-au reluat, cum ar fi sporturile acvatice și campingul, programul va acoperi toate punctele turistice cheie din oraș. De asemenea, stabilimentele pot demonstra că respectă protocoalele privind sănătatea și siguranța utilizând această identitate vizuală în propriile comunicări de marketing.

dubai
dubai

Excelența Sa Helal Saeed Almarri, Director General al Dubai Tourism: Sănătatea și siguranța locuitorilor și vizitatorilor noștri rămân prioritatea noastră principală. Programul de conformare pe care îl derulăm, în momentul de față, la nivelul întregii industrii de ospitalitate nu reprezintă doar dovadă clară că vom continuă să depunem eforturi pentru a îmbunătăți standardele privind sănătatea și siguranța, ci este și o măsură menită să asigure toți călătorii că Dubai este una dintre cele mai sigure destinații din lume. Conform unui sondaj realizat de compania globală de consultanță HVS privind selectarea viitoarelor destinații, 85% din călători își vor prioritiza planurile de călătorie în funcție de reputația destinației și de tipul de acțiuni întreprinse de guvern în ceea ce privește gestionarea pandemiei, inclusiv măsurile de siguranță implementate și calitatea sistemului de sănătate și a serviciilor disponibile.

ARTICOLE SIMILARE

Discutii despre oameni la Festivalul de Fotografie “Secvente”

realitatea

Kate Hudson vrea să-și crească fiica fără să țină cont de gen

Andreea Damian

Iulia Albu, DISPERATĂ după publicitate: “Jigneşte încolo şi încoace, doar-doar să se mai scrie de ea”

Părinții sunt avertizați: SLIME-ul ar putea să fie toxic

realitatea

„Adevărata” Lyudmila de la Cernobîl vorbește pentru prima oară. Ce i-a făcut HBO

Andreea Damian

Mici trucuri folosite de florar – Banda floristică pentru menținerea prospețimii florilor mai mult timp

Andreea Damian

Scrie un comentariu