Tabu
Image default
lifestyle

Ce înseamnă Anul Iepurelui pentru viața noastră amoroasă

În zodiacul chinezesc chinezesc, 2010 a fost Anul Tigrului. Åži dacă, pe plan amoros, v-ați săturat de relații scurte, dar pasionale și tumultoase, e timpul să răsuflați ușurați pentru că am intrat în 2011, Anul Iepurelui, care este o cu totul altă mâncare de… pește. Cum, probabil, nu știți ce înseamnă asta din punct de vedere romantic, vă spunem noi.

Anul pe care tocmai l-am început va fi mult mai liniștit decât 2010. Astrologii chinezi sunt de părere că urmează o perioadă "liniștită, pozitivă și plină de inspirație". Anul Iepurelui, care a început pe 3 februarie, a adus dintotdeauna o predispoziție spre artă, cultură, diplomație la nivel mondial și o concentrare pe viața de familie. Ca să rezumăm, va fi un an calm cum n-am mai avut de foarte mult timp. Cel puțin sperăm cu toții să fie așa.

Dacă sunteți într-o relație, ceea ce e destul de greu după anul care tocmai a trecut, nu trebuie decât să căutați aspectele pozitive care vă înconjoară, iar relația se va menține de la tine. Fiți răbdători pentru că viața amoroasă alături de partener și felul în care puteți să îl iubiți și mai mult pe acesta vi se vor dezvălui de la sine. 2011 va aduce o doză mărită de liniște în sânul relațiilor, iar asta va părea o adevărată binecuvântare pentru ambii parteneri. Încercați să mențineți legătura dintre voi prin gesturi și acțiuni simple pentru că astfel, vă veți da seama că sunteți făcuți unul pentru celălalt.

Pentru cei care nu au încă un partener, ei nu trebuie decât să se lase duși de val și să dea dovadă de curaj. Adică, dacă vreți ceva, să vi-l luați singuri. Dragostea e mai mult decât sigură în acest an, doar că nu prezența ei nu va fi la fel de evidentă și extrem de siropoasă ca în 2011. În Anul Iepurelui, dragostea are o formă mai subtilă, are nevoie de răbdare, dar este de o intensitate mult mai puternică. În acest an majoritatea oamenilor sunt binecuvântați cu o mare intuiție, așa că folosiți-o! Întâlniți-vă cu cât mai mulți posibili parteneri pentru că unul din ei va fi alesul. Nu vă lasați bătuți dacă acesta nu își va face apariția din prima. "Cu răbdarea trecem marea!" trebuie să fie motto-ul celor singuri în 2011.

Cam asta ar fi în linii marii contribuția Iepurelui la viața nostră amoroasă și cred că e clar pentru toată lumea că un an mai pozitiv din acest punct de vedere, cu greu vom mai găsi curând.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 cele mai șocante despărțiri de vedete

realitatea

The Imaginarium of Doctor Parnassus. De ce doctor? De ce nu?!

realitatea

Top 5 cele mai neatrăgătoare corpuri de vedetă

realitatea

Nicoleta Luciu a plâns la tăierea moţului tripleţilor

Antonia şi-a schimbat culoarea părului. Vezi cum îi stă (FOTO)

realitatea

Renee Zellweger se teme de cancer

realitatea

Scrie un comentariu