Tabu
Image default
lifestyle

Ce nu ar spune niciodată o femeie partenerului. La ce trebuie să fie el atent

O femeie știe să se exprime mai bine decât un bărbat, dar uneori nu poate să spună cu voce tare ceea ce simte cu adevărat. Aceasta se așteaptă ca partenerul ei de viață să fie atent la nevoile ei. Îți prezentăm în cele ce urmează cele mai des întâlnite lucruri pe care o femeie le dorește de la bărbatul ei și vrea ca el să să-și dea seama.

Să fie mândru de ea. Femeile vor ca partenerii lor să le accepte așa cum sunt și să aprecieze eforturile pe care le pune într-o relație. Deși nu o poate spune cu voce tare, acestea vor ca bărbatul de lângă ele să se simtă mândri de ele.

Să o protejeze. Nu au nevoie de protecție fizică sau financiară, ci de protecție emoțională și spirituală. Femeile se așteaptă ca partenerii lor să își dea seama de problemele emoționale cu care se confruntă.

Să îi acorde atenție. Treaba asta se aplică ambilor parteneri. Într-o relație, amândoi trebuie să se preocupe de bunăstarea mentală și emoțională a celuilalt. Prin urmare, este important că cei doi reprezintă o prioritate pentru celălalt.

Să comunice cu ea. Bărbații se exprimă foarte greu comparativ cu reprezentantele sexului frumos. Dar comunicarea este cheia unei relații sănătoase și femeia se așteaptă ca partenerul ei să comunice mai des cu ea.

Să o ajute. Femeile, și, de asemenea, bărbații, nu pot face totul singuri. Fie că este o sarcină simplă, cum ar fi deschiderea unui borcan, fie că e vorba despre o sarcină dificilă, cuplul acționează ca o echipă.

Să-i acorde spațiu. O femeie poate are nevoie de ceva timp pentru ea. Ar putea dori să stea singură pentru o vreme, pentru a-și pune cap la cap gândurile. Asta nu înseamnă neapărat că nu îțimai iubește soțul/iubitul și vrea să se despartă de el. Poate pur și simplu să însemne că dorește să-și reîncarce bateriile.

Să fie lăsată la conducere uneori. O relație se bazează pe egalitate și majoritatea femeilor sunt mai mult decât capabile să aibă grijă de propriile nevoi. Ele sunt inteligente și independente, iar rolurile tradiționale ale partenerului ca lider nu se mai limitează la bărbați. Așa că o femeie ar putea conduce, ea ar fi în stare să-și asume responsabilitatea.

Are nevoie de intimitate. Da, o femeie are nevoie de intimitate. Fizică, mentală sau emoțională. Partenerul ei, prin urmare, trebuie să înțeleagă acest lucru și să aibă grijă la semnalele pe care le transmite ea.

Vrea ca partenerul să fie atent cu ea. Gândiți-vă la ceea ce are nevoie partenerul dvs., la ceea ce îi place, la displace și la ceea ce îi motivează. O femeie nu face această nevoie explicită, dar are dreptate dacă se așteaptă ca partenerul ei să fie atent. Nu se așteaptă la fel?

Să-i accepte imperfecțiunile. Toată lumea dorește acceptarea, mintea, trupul și sufletul. La fel și o femeie, mai ales de la tovarășul ei. Știe că nu este perfectă și că poate avea defecte, dar cine nu? Cel mai important lucru pentru ea este, și aceasta nu va spune niciodată, că omul ei îi acceptă imperfecțiunile și o întărește, decât o face nesigură, respingând același lucru.

ARTICOLE SIMILARE

KARPOV NOT KASPAROV

Danielle Lloyd, bătută de două femei într-un club de noapte

realitatea

Aerobic și dans la metrou cu Nestlé Fitness

realitatea

Fostul sot al Mihaelei Radulescu: „Am prins-o pe Mihaela in pat cu un coleg de la trupa de dans!”

Mentalistul Cristian Gog castiga “Romanii au talent”! AM AVUT DREPTATE

ANTONIA ne arata cum se mananca senzual o INGHETATA (video)

1 comentariu

Scrie un comentariu